reklama
Z
zZagubiona
Gość
katy sliczny domekk, tez go kiedys ogladalam :-)
sylwia u mnie sie przyda bo w wakacje pelno much jest wiec troche osloni moskitiera malucha
sylwia u mnie sie przyda bo w wakacje pelno much jest wiec troche osloni moskitiera malucha
Z
zZagubiona
Gość
joweg mi tez ale wole bardziej neutralne kolory hehe bo tak naprawde pewnosc bede miala dopiero jak sie urodzi a jakos nie wyobrazam sobie chlopaka w rozowej poscieli ;p;p
sylwia bardzo ladny
sylwia bardzo ladny
-Lorelain-
Fanka BB :)
zagubiona - pościel super...podoba mi się jasno kremowa...zaraz poszukam jaką miał Mati
Katy - ale już macie dużo wybudowane...to już bliżej końca niż dalej :-)
joweg - obojętne jaka płeć....wszystko ma swoje plusy...chyba ciut bardziejw olałabym dziewczynkę, ale z chłopca cieszyłabym się tak samo bardzo :-) imiona zmieniają mi się z prędkością światła...obecnie podoba mi się Artur i Nina
Katy - ale już macie dużo wybudowane...to już bliżej końca niż dalej :-)
joweg - obojętne jaka płeć....wszystko ma swoje plusy...chyba ciut bardziejw olałabym dziewczynkę, ale z chłopca cieszyłabym się tak samo bardzo :-) imiona zmieniają mi się z prędkością światła...obecnie podoba mi się Artur i Nina
ja to zapeszać nie chcę, ale jak już będę w ciąży to będę szaleć, bo ja uwielbiam takie zakupy
tylko jedyne co mnie martwi, to to,że to takie drogie jest wszystko,a mnie zawsze podoba się to co najdroższe
I nie chodzi o cenę, bo nie znając ceny zawsze wybiorę to co najdroższe
Swoją drogą, firmy kupę kasy zarabiają na nas
Ale cóż, kto będzie oszczędzał na dzidzi ?!:-)
my kupiliśmy mieszkanie, ale niestety malutkie, bo nie całe 40m2. Niestety na większe nas nie stać
Aczkolwiek jeśli mieszkalibyśmy w jakimś innym mieście, to za te same pieniądze mielibyśmy fajne, duże mieszkanko... :-( u nas niestety nie wchodziła w grę budowa domu, bo działki brak, a o kupnie to możemy tylko pomarzyć :-( Ale najważniejsze,że będzie własne:-)
my kupiliśmy mieszkanie, ale niestety malutkie, bo nie całe 40m2. Niestety na większe nas nie stać
reklama
Z
zZagubiona
Gość
rozia nie przejmuj sie ja tez mam bzika i ceny mnie powalaja dlatego wszystko w czasie rozklada(la)m
Podziel się: