• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
No to teraz ja się wypowiem :-D mój mężulek chciałby synka a ja ? dla mnie najważniejsze żeby po prostu być mamą :) Imion jeszcze nie mamy ale zaczynamy myśleć ja wymyśliłam Oscar a moje kochanie Alexa :confused: jakoś nie wiem ale czy to ważne ,nie sądzę

Cześć dziewczynki:) Ja dopiero teraz,bo wcześniej z moim M czas spędzałam,a jak poszedł do pracy, to się zdrzemnęłam :-)
zZagubiona bardzo ładne mebelki :) Widzę,że dziewczyny już oglądają, wypatrują rzeczy dla dzidzi, a ja nie mam jeszcze odwagi :dry: Może zacznę coś oglądać, ale nie dla siebie, tylko dla koleżanki, bo jest w ciąży :)

A co do płci, to chyba nie ma to dla mnie aż takiej różnicy, aczkolwiek po cichu myślę o córci :-) Ale mój M stwierdził,że on zbyt dobrze zna facetów i on przy córci, to się nerwowo wykończy :-)
Ale imiona mamy wybrane: Borys i póki co, Laura

Ostatnia edycja:
Uf kilka chwil czlowieka nie ma a tu takie slicznosci wklejacie domki piekne a rzeczy dla dzieciaczkow jeszcze piekniejsze....
My jestesmy w trakcie budowy a budujemy taki domek nasz domek.jpgnasz domek 2.jpgIMG_5087.jpg

Załączniki

• P1100429.jpg
    P1100429.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama
rozia-ja mam juz chyba obsesje caly czas cos ogldam i tylko zapisuje :) po tym jak nie udalo mi sie in vitro pare tygodni nic nie patrzylam ani nic .... bo przykro mi bylo i depreche mialam ale teraz moge znow walczyc !!! i zycze wam zebyscie nie musialy nigdy tego przechodzic :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry