reklama
Ja ogólnie się boję horrorów, a Laleczki Chucky to nie obejrzę za cholerę, tak samo jak Koszmar z ulicy Wiązów, nie wyjdę do wc sama a M. mam ubaw ze mnie..
ja mam na odwrót ale pamiętam, że jak oglądałam 1szą część PA to bałam się nogę spod kołdry wystawić

Ale wy dziewczyny kurna strachliwe jesteście, robaczki moje XD Ale mam ubaw!
Wiesz co miałam do Ciebie zadzwonić od Pawła telefonu i powiedzieć Ci grobowym tonem "Za 7 dni umrzesz", ale Paweł powiedział, po co biedaczkę mam aż tak straszyć xD XD XD XD
Ja ogólnie się boję horrorów, a Laleczki Chucky to nie obejrzę za cholerę, tak samo jak Koszmar z ulicy Wiązów, nie wyjdę do wc sama a M. mam ubaw ze mnie..
Wiesz co miałam do Ciebie zadzwonić od Pawła telefonu i powiedzieć Ci grobowym tonem "Za 7 dni umrzesz", ale Paweł powiedział, po co biedaczkę mam aż tak straszyć xD XD XD XD
M
mineralnakocica
Gość
Ael: boli ściaganie szwów?
Madziu!! GRATULACJE :-)
Ale fajnie!! dzieciaki się sypią!
Teraz muszę się fasolki posypać, by na przyszłą zimę było co przeżywać :-)
Mam pytanie do Was dziewczyny..czy jak już się urodzi dziecko to poród łożyska boli? i czy boli jak potem tam wewnątrz lekarze kombinują?
Ale fajnie!! dzieciaki się sypią!
Teraz muszę się fasolki posypać, by na przyszłą zimę było co przeżywać :-)
Mam pytanie do Was dziewczyny..czy jak już się urodzi dziecko to poród łożyska boli? i czy boli jak potem tam wewnątrz lekarze kombinują?
Ale wy dziewczyny kurna strachliwe jesteście, robaczki moje XD Ale mam ubaw!
oj tam oj tam

Mineralna nawet nie poczujesz

grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Witam!
Z tej strony mąż Magdaleny! Po ciężkim (moim zdaniem) porodzie o 18:06 na świat przyszedł nasz syn Oliwier !!! Waży 3330g i ma 53cm długości! Pozdrawiam
Zobacz załącznik 423502Zobacz załącznik 423503
Na chwilę obecną musicie się zadowolić ;]];]]
Moje Gratulacje i Wszystkiego najlepszego !
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Atanku sama juz nie wiem, boje sie rozczarowania i tego ze (jakby sie nie udalo) moja @ znow plata figle... Ach ile ja sie nastresuje![]()
Czym więcej będziesz się stresować tym gorzej ja też za każdym razem kiedy pobolewa mnie brzuch boje sie że to @, ale co da życie to tak będzie, jak na razie mam istne pole minowe w prawym jajniku kuje i kuje nie wiedzieć czemu. Cały czas sie powstrzymuje zeby nie robic testu. No zobaczymy ....
reklama
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Grzanka mnie tez czasami pobolewa, ale przestaje... Dzisiaj to juz myslalam ze @ przyszla, a to sie okazalo ze to śluz... Masakra jakas... Ale staram sie nie stresowac, bo juz jeden tescior wyszedl z jedna krecha...
Asiu to ja bym musiala przyjechac do Ciebie bo ja horrory uwielbiam
Asiu to ja bym musiala przyjechac do Ciebie bo ja horrory uwielbiam
Podziel się: