reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja ogólnie się boję horrorów, a Laleczki Chucky to nie obejrzę za cholerę, tak samo jak Koszmar z ulicy Wiązów, nie wyjdę do wc sama a M. mam ubaw ze mnie..

reklama
Ale wy dziewczyny kurna strachliwe jesteście, robaczki moje XD Ale mam ubaw!

Ja ogólnie się boję horrorów, a Laleczki Chucky to nie obejrzę za cholerę, tak samo jak Koszmar z ulicy Wiązów, nie wyjdę do wc sama a M. mam ubaw ze mnie..

Wiesz co miałam do Ciebie zadzwonić od Pawła telefonu i powiedzieć Ci grobowym tonem "Za 7 dni umrzesz", ale Paweł powiedział, po co biedaczkę mam aż tak straszyć xD XD XD XD

Madziu!! GRATULACJE :-)
Ale fajnie!! dzieciaki się sypią!
Teraz muszę się fasolki posypać, by na przyszłą zimę było co przeżywać :-)

Mam pytanie do Was dziewczyny..czy jak już się urodzi dziecko to poród łożyska boli? i czy boli jak potem tam wewnątrz lekarze kombinują?

Ael dostałabyś zjebkę przez fona przestałabyś mieć mleko to raz, a dwa tamten nr co masz jest uzywany tylko od czasu do czasu ;-) jak ktoś chce na play zadzwonić, więc byś się nie dodzwoniła

Atanku sama juz nie wiem, boje sie rozczarowania i tego ze (jakby sie nie udalo) moja @ znow plata figle... Ach ile ja sie nastresuje :(

Czym więcej będziesz się stresować tym gorzej ja też za każdym razem kiedy pobolewa mnie brzuch boje sie że to @, ale co da życie to tak będzie, jak na razie mam istne pole minowe w prawym jajniku kuje i kuje nie wiedzieć czemu. Cały czas sie powstrzymuje zeby nie robic testu. No zobaczymy .... :)

reklama
Grzanka mnie tez czasami pobolewa, ale przestaje... Dzisiaj to juz myslalam ze @ przyszla, a to sie okazalo ze to śluz... Masakra jakas... Ale staram sie nie stresowac, bo juz jeden tescior wyszedl z jedna krecha...
Asiu to ja bym musiala przyjechac do Ciebie bo ja horrory uwielbiam :)

Do góry