reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
?madziulek kupilas test na jutro ?ja czekam za mezem i ziewam nic sie w nocy nie wyspalam...

MA-g gratuluje kochana!!!!! Dużo zdrówka dla Ciebie i Oliwierka:)

Witam nową staraczkę i zyczę szybkiego zafasolkowania:)

No a nam dzisiaj mija termin i nic poza bólami brzucha się nie dzieje. Tak czy inaczej jutro szpital i zapewne wywoływanie . Mam nadzieję że 9,01 synek będzie już na świecie.
trzymam za ciebie kciuki kochana mocno:)

madziulek a ja mysle ze jest nadzieja na fasolke bo jak masz mkro nadal to jest to jeden z objawow ;-) wiec trzymamy z amelk &&&&&&&&&&&&&&

tatus wrocil tzn maz ;-) mam dzis hormony na przytulanie i rozklejam sie nawet na serialach ;-) i dostalam paczka i ciacho z galaaretka ;-) bylo pyszne ;-)

znikam milej nocy jutro nie wiem o ktorej bede bo o 11 ktg ppotem ginek potem sklepy z mezem potem zawioze l4 do pracy i do domku ;-)

Ostatnia edycja:
Magdaleno i Krzysztofie gratulujemy :-) Buziakiii

a ja obejrzałam z M. Paranormal Activity 3 i siedze przy włączonym świetle..

reklama
Madziu Krzysztofie jeszcze raz serdeczne gratulacje! Synuś piękny i tatuś może być dumny z synka i z dzielnej mamusi :-)
A mężowi Krzysztofowi dziękujemy za zdjęcia :-)

Madzia po coś oglądała PA3, ostatnio ostrzegałam by osoby o słabych nerwach tego nie oglądali. To teraz masz torebko :p

Do góry