reklama
ana_83
Mama Natalki
Karolina,no wlasnie jak juz odpadlo mi to cisnienie z praca,to moze bedzie latwiej teraz...
WYKRESY DZIALAJA!
WYKRESY DZIALAJA!
O! Wykresiki wróciły
Ana - no i fajnie. Tak trzymaj. Praca jest ważna ale nie najważniejsza. Młoda dziewucha jesteś, całe życie przed Tobą .
Pajkaa - leż, leż. Puść fasolce jakiąś muzyczkę, niech się relaksuję w kąpieli jak ciotka Mou he he (w przypadku fasolki - wodach płodowych)
Ją się wytrwale pluskam
i wszystkie bóle odchodzą w niwecz ;D
Ana - no i fajnie. Tak trzymaj. Praca jest ważna ale nie najważniejsza. Młoda dziewucha jesteś, całe życie przed Tobą .
Pajkaa - leż, leż. Puść fasolce jakiąś muzyczkę, niech się relaksuję w kąpieli jak ciotka Mou he he (w przypadku fasolki - wodach płodowych)
Ją się wytrwale pluskam
ana_83
Mama Natalki
to ja juz uciekam po Natalke,pa dziewczyny!
R
RiSiA
Gość
Mou ja raz mialam wieczorem 38,15

Pajkaa - w tym cyklu?
Nie no - ja to mam po ciepłej kąpieli, co prawda godzinę po, ale jednak 
ale Ty to bliźniaki jak nic po takiej tempce!

Kurczaczek, podbrzusze znów zaczyna boleć, ciekawe czy @ nie przyjdzie dużo wcześniej niż to przewiduję, bo bóle jak na najprawdziwszą @. Dobre skutki kąpieli już mnie opuszczają niestety. Postaram się nie brać dziś na noc paracetamolu, ciekawe jaka będzie temperraturka rano?
Nie no - ja to mam po ciepłej kąpieli, co prawda godzinę po, ale jednak 
ale Ty to bliźniaki jak nic po takiej tempce!

Kurczaczek, podbrzusze znów zaczyna boleć, ciekawe czy @ nie przyjdzie dużo wcześniej niż to przewiduję, bo bóle jak na najprawdziwszą @. Dobre skutki kąpieli już mnie opuszczają niestety. Postaram się nie brać dziś na noc paracetamolu, ciekawe jaka będzie temperraturka rano?
R
RiSiA
Gość
Mou wiesz co ogolnie w tym dniu mialam mega wyoką tempkę potem mialam takie rzucawki... nie wiem moze zagnieżdżenie u mnie tak wyglądało...
reklama
Witajcie :-)
jestem mamusią grudniową (2009r.) i od jakiegos czasu staramy się o siostrzyczkę dla naszej Gabrysi
w związku z tytm ,że pierwsze starania trwały 1,5roku a te już 4 cykl i nic postanowiłam doradzić się Was- starczek -jakich firm testy owulacyjne polecacie ? i czy one a wogóle coś wartę
?
nie chciałabym już tyle czekać na ciążę co za pierwszym razem ,więc z innymi metodami zwiększającymi prawdopodobieństwo zajścia też z chęcią się zapoznam ;-)
jestem mamusią grudniową (2009r.) i od jakiegos czasu staramy się o siostrzyczkę dla naszej Gabrysi
w związku z tytm ,że pierwsze starania trwały 1,5roku a te już 4 cykl i nic postanowiłam doradzić się Was- starczek -jakich firm testy owulacyjne polecacie ? i czy one a wogóle coś wartę
? nie chciałabym już tyle czekać na ciążę co za pierwszym razem ,więc z innymi metodami zwiększającymi prawdopodobieństwo zajścia też z chęcią się zapoznam ;-)