reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan pokaż zdjęcia!

Iwasek napisała, że szyjka bez zmian, nie chcą jej męczyć to dają jej dwa dni spokoju od oksy. Może do tego czasu coś samo się ruszy.

reklama
A Iwasek zostaje w szpitalu? bo jak nie to niech nospę bierze, pomaga :) na rozwarcie w sensie :)

A co się dzieje z Lamia, bo ja nic nie wiem

A ja zaraz kurwicy dostane :wściekła/y: wczoraj w nocy niby dostałam @ bo trochę na bieliźnie było i od tamtej pory cisza.. A jutro mam 3 godziny basenu..:wściekła/y:

Atan śliczne ubranka :-)
A oto mój wypiek :
to.JPGto3.JPG

Ostatnia edycja:
Pyscek mmm pycha ale nie lubię rodzynek itp.. ale resztę bym wszamała :-)
Atan śliczne ciuszki aż się nie mogę napatrzeć.
I jeszcze sutki mnie bardziej zaczęły boleć.. Kurde no i ciągle ten dylemat czy pakować jutro tampony w siebie czy nie.. Ehh.. Może wy coś doradzicie.?

martwie się nią trochę :-(...

Klari- weź tampony i na sam basen zaaplikuj (takie najmniejsze wybież i koniecznie wyjmij tuż po). Jak jest małe krwawienie nie powinno się stosować tamponów

reklama
Oooo Atanku ja ukradne od ciebie ten śliniak!!!! :-D:-D powiedziałam sobie ze nasz mały będzie chowany w "dzungi" :-) i tera mam fazę i wszystkie dodatki dokupujemy w żyrafy, zebry, lwy itp. :tak: Już się tego troszkę nazbierało :-D

Pyscek Częstuj!!! :tak: Bo ja chętnie zjem troszkę :-)

Do góry