reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ostatnia edycja:
reklama
fifka w srodku jest jeszcze slonik i malpka i kupilam w pepco zza 7 zl ;-) wiec mozesz kupic ;-) chyba ze u ciebie pepco nie ma .. to wtedy problem..

Nie ma :-( no ale na pewno poszukam w innych sklepach :-D

Dobra kochane idę z meżem poleżeć troszkę - po integrować się skoro nie można się seksić :-)

Dobranoc :*

Sil bo widzę że nikt ci nie napisał co z Lamia. Jest w szpitalu bo jakieś skurcze miała i mdlała dziś dwa razy. Szyjka jej się skróciła. Tyle wiem narazie nic więcej nie pisała

Fasolka ja wiem że ci nie do śmiechu ale pierwsze co to parsknęłam śmiechem. Biedna ty :*

Ael jeszcze do tego listu i rachunku może fotkę mu dać ;)

Ostatnia edycja:
ściąganie szwów nie bolało ale chodzic jak ci je ściagną to zostawia wiele do życzenia boli jak cholera nawet leki nie pomagaja przeciwbólowe przez chwile to miałam ochote na ketonal i poprostu przez 2-3dni bym nie karmiła tak mnie to boli

reklama
Mineralna ketonal nic nie da póki sama się nie przeciwstawisz bólowi. Odstaw leki, przemęcz się parę dni, ale ja Ci ręczę, że potem obudzisz się pewnego dnia i nic nie będziesz czuła, żadnego bólu. Ja wiem, łatwo się pisze, trudniej wykonać, ale ja tak zrobiłam i nie żałuje.

Dobranoc Klari i Fifciu :*

Do góry