reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
a jak picie podać ja mojemu synkowi podawałam herbatki od samego urodzenia te co można z kopru włoskiego więc butla była konieczna - z cyca jedzonko z butli picie .. więc jak inaczej dać niemowlakowi pić jak nie z butli ?:D prosze o uświadomienie mnie;p

ja karmiłam tylko piersią, nie dawałam do picia ani herbatki, ani wody z glukozą ani nic. Moje dziecko uznawało tylko mleczko cycusiowe

zapewne wezmę z Ciebie przykład jak tyllko urodzi sie maleństwo :) nie dość że oszczędność to jeszcze mniej roboty z myciem wyparzaniem itp ;p

mleko mamy słuzy jako jedzenie i picie, nie trzeba przepajac.
A przy karmieniu mlekiem sztucznym sie przepaja:tak:

Mozna łyżeczką po malutku wlewac do dziuuuubka, strzykawka na jezyczek

a myslalam ze jakos mama juz wiem wszystko co i jak robić :) teraz juz na pewno zrobie tak jak mowicie - na czas karmienia piersią zadnego przepajania:)

Dziewczyny, jako mama czerwcowa 2011 czuję się w obowiązku poinformować Was, że w mothercare przecenionych jest b. dużo ciuszków newborn i 0-3m. Piszę tu o mothercare na Głębockiej w W-wie, bo tam dziś byłam. Część z nich jest w naprawdę śmiesznych cenach

A oto moje ostatnie zakupki:tak: jakos nie moge sie powstrzymac. no i ze mieszkam w Szkocji to i kombinezoniki musialam kupic bo tu czerwiec to jeszcze cieply nie byl jak dlugo tu mieszkam:tak:

Załączniki

• DSCF5899.jpg
    DSCF5899.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCF5903.jpg
    DSCF5903.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF5906.jpg
    DSCF5906.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 66
  • DSCF5909.jpg
    DSCF5909.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Ja już chcę czerwiec!!!!!!!!!!!!
Wydaje Ci sie:cool: w czerwcu bedziemy blagac o styczen zeby choc jedna noc sie wyspac:confused2:
Posciel bardzo fajna, tam jeszcze taka kremowa w owieczki jest. ja mam po malym 44 i 52 bo tez tam sa. ale musze nowa kupic bo jest caaaala w plamy. i tak cud ze przetrwaly 2 lata spania bo normalnie nie wyglada:/

Do góry