reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sog to zrozumiałe... ale na pewno będzie wszytko dobrze :*

A ja dzisiaj ZNOWU pakuję torbę do szpitala :-D bo wszytko już poprane czeka :tak:

Pok nie płacz :* Chyba ze to łzy radości! Z niecierpliwością czekam na jutro aż to się potwierdzi :tak: ;e zrobiłaś nam dzisiaj niespodziankę nie ma co!

A tak jeszcze wam powiem ze u She też się @ spóźnia i jutro idzie do gina! :tak: W prawdzie testy negatywne wyszły, ale kto wie? Trzymajcie za nią też kciuki! :-D

She gratuluję naszym nowo zaciążonym!! I pozdrawia was wszytkie :-)

Oj tam, oj tam.....przecież jestem tylko mało się udzielem bo nie chce się nakrecac....
w pt moja pierwsza wizyta....
jakos narazie podchodze do tej ciązy ostrożnie i bez ekscesów....

A ja wierzę, że będzie wszystko dobrze :-) Nowy Rok wszystko nowe to i szczęście też :-)

teraz mi sie lezki zbieraja...

Kochanie płakać możesz ale tyyylko z radości :-)

A ja dzisiaj ZNOWU pakuję torbę do szpitala :-D bo wszytko już poprane czeka :tak:

Czemu mi się wydaje, że Ty urodzisz ok 37 tygodnia....

A Madziulek też nie testowała ponownie, @ nadal nie ma, ma jutro testować.

Ael życz mi tego z całego serca :-D teraz to mój cel! Dwa tygodnie donosić do końca 37 tygodnia!! :tak: Nastawiłam sie już psychicznie na cierpliwość :-)

Hehehe nie kracz!! :-D Wyjdzie wtedy kiedy ma wyjść, ja staram się nie myśleć o żadnych datach a po prostu żyć z dnia na dzień! Każdy dzień do przodu to już sukces! :tak:

reklama
Do góry