reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ciekawa jestem co Ty tam nosisz ;D A Ty masz jakieś przeczucie?

Wiesz co... jakiś czas temu bardzo chciałam mieć dziewczynkę.. i wtedy miałam straszne przeczucia że to właśnie dziewczynka.. ale z biegiem czasu płeć trochę stała mi się obojętna... i przeczucia jakby troszkę przygasły choć w głębi serca wydaje mi się że to dziewczynka ale nie chcę sobie wpierać, żeby się nie rozczarować :) Każdy kto mnie widzi dodaje komentarz że widać po mnie że będzie dziewczynka.. no cóż.. okaże się :) Z chłopcem było by łatwiej bo już wiem co i jak a jednak ta ciekawość jak to jest mieć córeczkę :) ahh :)

A jak zachcianki (nie wierzę, że to się sprawdza, ale chętnie posłucham)? Słodkie czy raczej kwaśne? Jak miałaś z Wiktorkiem?

Dziewczyny Witam :)

Carla
, ja dzis od 4:11 pokutuje :baffled: Kolo 6przysnelam....

Ja jednak bede miec przyspieszona wizyte u gina na dzis :(
Wczorajsze wyniki o ile mnie ucieszyly, o tyle zaniepokoily gina, ze skoro jest ok, to dlaczego twardnieje mi brzuch, boli w dole i czasem mam takie klucia w pochwie :(
O ile to mzoe byc normalne, o tyle chce mnie zobaczyc.
Pewnie chce sprawdzic, czy szyjka jest ok :baffled: Oby....

W zwiazku z tym pytanko do Ciebie Kamilka, ty mialas ten problem, mialas jakies objawy? W koncu nie zalozono Ci pessara, czyli nie skraca sie dalej, czy cos innego sie zmienilo?
Czy to niebezpieczne?
Wczoraj naczytalam sie o wczesniejszych skurczach i porodzie i pewnie dlatego spac nie moglam :baffled:

Dzień doberek mamuśki :-D
Ja już od godziny na nogach choć ostatnio mi się bardzo dobrze śpi :-D, ale moje kochanie coś złapało ból niesamowity pleców i głowy i nie wiemy czy to korzonki czy dysk wypadł, jedzie właśnie do szpitala do znajomego lekarza niech określi czy to można rozgrzewać czy nie bo nie wiem co mam robić :-(.
Dosłownie jak patrzę na niego jak on cierpi to z samego jego bólu mi się niedobrze robi :-(.
Ciekawe czy da rade dziś iść ze mną na usg :-(, już się nie mogę doczekać !!!!!

A jak zachcianki (nie wierzę, że to się sprawdza, ale chętnie posłucham)? Słodkie czy raczej kwaśne? Jak miałaś z Wiktorkiem?

z Wiktorem to śledziki i ogóreczki królowały a teraz tylko słodycze nic innego mi nie podchodzi czekolady batoniki żelki ciasta ciasteczka mogę jeść non stop bez przerwy i mi się nie nudzą :) Potrafię jednego dnia zjeść 2 całe czekolady i wcale nie mam dość :D na śledzie patrzeć nie mogę na samą myśl o nich mnie mdli :)

Dziewczyny Witam :)

Carla
, ja dzis od 4:11 pokutuje
baffled5wh.gif
Kolo 6przysnelam....

Ja jednak bede miec przyspieszona wizyte u gina na dzis :(
Wczorajsze wyniki o ile mnie ucieszyly, o tyle zaniepokoily gina, ze skoro jest ok, to dlaczego twardnieje mi brzuch, boli w dole i czasem mam takie klucia w pochwie :(
O ile to mzoe byc normalne, o tyle chce mnie zobaczyc.
Pewnie chce sprawdzic, czy szyjka jest ok
baffled5wh.gif
Oby....

W zwiazku z tym pytanko do Ciebie Kamilka, ty mialas ten problem, mialas jakies objawy? W koncu nie zalozono Ci pessara, czyli nie skraca sie dalej, czy cos innego sie zmienilo?
Czy to niebezpieczne?
Wczoraj naczytalam sie o wczesniejszych skurczach i porodzie i pewnie dlatego spac nie moglam
baffled5wh.gif

Tak miała ten problem. Gin kazała mi wtedy brać przez tydzień lub dwa ( już nie pamiętam ) no spe forte 3 razy dziennie po pół tabletki i ewentualnie w razie jakiegoś mocniejszego bólu dodatkowe pół tbl. Powiedziała że dzięki temu może sie wszystko unormowac i w moim przypadku tak się stało. Skurcze zanikły dzięki czemu szyjka przestała się skracać i wróciła do normy.
Objawem tego skracania były bóle brzucha mocniejsze niż na @. Czasem tak mocne że aż się zwijałam z bólu..
Skracanie się jest niebezpieczne dla tego lepiej od razu sprawdzić długość szyjki i czy jest zamknięta.

Dzień doberek mamuśki
laugh.gif

Ja już od godziny na nogach choć ostatnio mi się bardzo dobrze śpi
laugh.gif
, ale moje kochanie coś złapało ból niesamowity pleców i głowy i nie wiemy czy to korzonki czy dysk wypadł, jedzie właśnie do szpitala do znajomego lekarza niech określi czy to można rozgrzewać czy nie bo nie wiem co mam robić
unhappy.gif
.
Dosłownie jak patrzę na niego jak on cierpi to z samego jego bólu mi się niedobrze robi
unhappy.gif
.
Ciekawe czy da rade dziś iść ze mną na usg
unhappy.gif
, już się nie mogę doczekać !!!!!

3mam kciuki za dzisiejsze USG i współczuję mężowiii.. wiem jaki to ból , aż łzy w oczach stają.

Ostatnia edycja:
no a ja mam tak dziwnie z tymi zachciankami raz jem kwaśne że gębę wykrzywia a za chwile coś słodkiego także u mnie po zachciankach raczej się nie da powiedzieć co mogę w sobie nosić :-D :-D

reklama
Do góry