Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawa jestem co Ty tam nosisz ;D A Ty masz jakieś przeczucie?
Kolo 6przysnelam....
Oby....

, ale moje kochanie coś złapało ból niesamowity pleców i głowy i nie wiemy czy to korzonki czy dysk wypadł, jedzie właśnie do szpitala do znajomego lekarza niech określi czy to można rozgrzewać czy nie bo nie wiem co mam robić :-(.A jak zachcianki (nie wierzę, że to się sprawdza, ale chętnie posłucham)? Słodkie czy raczej kwaśne? Jak miałaś z Wiktorkiem?
Dziewczyny Witam
Carla, ja dzis od 4:11 pokutujeKolo 6przysnelam....![]()
Ja jednak bede miec przyspieszona wizyte u gina na dzis
Wczorajsze wyniki o ile mnie ucieszyly, o tyle zaniepokoily gina, ze skoro jest ok, to dlaczego twardnieje mi brzuch, boli w dole i czasem mam takie klucia w pochwie
O ile to mzoe byc normalne, o tyle chce mnie zobaczyc.
Pewnie chce sprawdzic, czy szyjka jest okOby....![]()
W zwiazku z tym pytanko do Ciebie Kamilka, ty mialas ten problem, mialas jakies objawy? W koncu nie zalozono Ci pessara, czyli nie skraca sie dalej, czy cos innego sie zmienilo?
Czy to niebezpieczne?
Wczoraj naczytalam sie o wczesniejszych skurczach i porodzie i pewnie dlatego spac nie moglam![]()
Dzień doberek mamuśki![]()
Ja już od godziny na nogach choć ostatnio mi się bardzo dobrze śpi, ale moje kochanie coś złapało ból niesamowity pleców i głowy i nie wiemy czy to korzonki czy dysk wypadł, jedzie właśnie do szpitala do znajomego lekarza niech określi czy to można rozgrzewać czy nie bo nie wiem co mam robić
.![]()
Dosłownie jak patrzę na niego jak on cierpi to z samego jego bólu mi się niedobrze robi.![]()
Ciekawe czy da rade dziś iść ze mną na usg, już się nie mogę doczekać !!!!!![]()
no a ja mam tak dziwnie z tymi zachciankami raz jem kwaśne że gębę wykrzywia a za chwile coś słodkiego także u mnie po zachciankach raczej się nie da powiedzieć co mogę w sobie nosić![]()
![]()