-Lorelain-
Fanka BB :)
e rosołki to akurat są dobre dla dzieci
:-) .... ja mojemu dodaje czasami lentylki do budyniu żeby zjadł .... czasami łatwo się mówi, ale jak już ma się własne dziekco i trzeba go jakoś wychować to nagle nie jest tak prosto jakby się wydawało 
ja pamiętam jak patrzyłam z pogardą na rodziców którzy śpią z dziećmi albo dają smoczek etc a teraz to mi wszystko jedno i w nic sie nie wtracam bo wiem że czasami bywa ciężko i trzeba wybierać mniejsze zło i nie zawsze jest tak jakby sie chciało
axarai - mnie miesiąc temu jak wyszły II kreski to brzuch cały czas pobolewał jak na @ , z Matim pamiętam że dokłądnie bolal mnei brzuch jak na @ tyle dni ile powinna trwać @ a potem przestało boleć
zjadłam owoce z bitą śmietaną i zaraz zwymiotuje tak mnie muli
... mąż znalazł ranigast, ale boje się go wziąć

ja pamiętam jak patrzyłam z pogardą na rodziców którzy śpią z dziećmi albo dają smoczek etc a teraz to mi wszystko jedno i w nic sie nie wtracam bo wiem że czasami bywa ciężko i trzeba wybierać mniejsze zło i nie zawsze jest tak jakby sie chciało
axarai - mnie miesiąc temu jak wyszły II kreski to brzuch cały czas pobolewał jak na @ , z Matim pamiętam że dokłądnie bolal mnei brzuch jak na @ tyle dni ile powinna trwać @ a potem przestało boleć
zjadłam owoce z bitą śmietaną i zaraz zwymiotuje tak mnie muli

Ostatnia edycja: