reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

lorelain :DD uu moze to cos zapowiada hihi &&&

dziewczyny a ja zaraz nie wyrobie caly dzien mam zachcianki na cos pysznego tylko nie wiem na cooo :( i mnie to strasznie meczy ehh

reklama
Zzagubiona moze kremowka????? Ja wlasnie wczochralam twisterra z KFC :-D

A wiszisz Lorelain za duzo czytam o starankach itp :-D Ja caly czas tylko o jednym :-D

katy ja tez wczoraj twistera pochlonelam ale kremowka hmm niee nie mam ochoty na slodkie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja nie moge słyszeć o żadnym KFC bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee :baffled:

właśnie zrobiłam sobie herbatkę z cytrynką

a jutro trzeba znowu iść do pracy :(

ja jak slysze o kubelku kfc to dreszcz mnie przechodzi hehe a inne moge jesc a ze jem tylko twistery albo bardzo zadko zingera wiec mniamm ;p

Chodzi o to że moja szwagierka pracuje w sklepie.Po 7-miesiacach zrobili remanent.Brakuje towaru na 37tys:szok:Właściciel chce ściągać z każdej po 500zł przez 7miesięcy.W sumie z każdej chce ściągnąć 3.500zł.:szok:
Przecież równie dobrze on sobie mógł wynosić towar...po godzinach.
Skąd taka suma,szok:szok:
One nie podpisywały żadnej odpowiedzialności...

reklama
jeśli nie podpisywały żadnej odpowiedzialności to je może w nos pocałować ;/ ale niech sprawdzi dobrze umowę o pracę bo czasami takie rzeczy są zawarte w pięknych punktach umowy.
tak było kiedyś jakieś 6 lat temu teraz to nie bardzo wiem bo mieszkam w londynie od tylu lat

Do góry