Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Moja teściowa rozgaduje wszystkim że jestem w ciąży, choć mówiliśmy jej żeby nic nie mówiła. M coś jej powiedział na ten temat to się obraziła, bo czy to jest jakaś tajemnica?!! wrrr!!!
a dziś mama powiedziała mi, że wczoraj jak mnie nie było to M nie omieszkał poinformować mojej ciotki, z którą nie jesteśmy blisko, o tym że rodzina się powiększy i oczywiście 100 pytań do!!! Po prostu wściekła jestem. nie wiem w jakim oni świecie żyją. dopiero 11 tydzień,jeszcze usg nie miałam i nie wiem czy maleństwo się wogóle rozwija bo ostatnio byłam miesiąc temu:-( ciekawe co mi powiedzą jak się okaże że jednak z powiększenia rodziny nici. oczywiście ja będę musiała wysłuchiwać pytań co się stało i dlaczego!!!!!!!!!! ryczeć mi się chce:-(

;-)
ale zdrowy rozsadek podpowiada zeby zwolnic tempo z tymi wiesciami a chce sie powiedziec chociaz jednej osobie.....a dalej juz leci.....ja w pierwszej ciazy od razu nie wiedzialam wiec nie bylo problemu a w kolejnej juz powiedzialam rodzicom a 2 tyg pozniej musialam patrzec na ich cierpienie........u Ciebie napewno wszystko w porzadku......nic sie nie martw u mnie problemy wynikaja zawsze na poczatku wiec jak by co nie mowie tak dlugo jak sie da.....no ale to odlegla przyszlosc