reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
A ja wam powiem ze ................. jak rzadko kocham sie z m ( no raz w tyg to zadko he he) to jestem zalana plemniczkami po sama szyje :-D jak co 2 lub 3 dzien to juz mniej pokarmu he he a tak wogole to jestem bardzo zadowolona ze swojego pozycia malzenskiego oby tak dalej :-)

Lorelain szczerze to na zadna plec sie nie nastawiam kupuje co mi sie podoba hehe predzej czy pozniej sie wykorzysta a jak nie to kuzynka w ciazy jest i prawdopodobnie kobitke bedzie miala wiec bedzie prezent jak okaze sie ze jajka mam ;p

Joweg nie smuć się, Wam też się uda, a kotek to bardzo fajna sprawa:-) Przynajmniej masz do kogo buzie otworzyć jak Twój M jest w pracy np.:-)
Ania, axarai mówiła,że można codziennie i taką taktykę stosowała i zobacz jakie ma piękne krechy:-) Więc ja proponuję, żebyś wzięła z niej przykład :-) Ja zamierzałam w tym cyklu iść w jej ślady, ale niestety praca mojego M krzyżuje mi troszku plany:wściekła/y:

Karla no to życzę,żebyście się intensywnie i owocnie godzili:-)

Dobra dziewczynki, ja uciekam do pracy. Do zobaczenia wieczorkiem:-) Tylko piszcie z umiarem, bo chciałabym się wcześniej położyć spać, a nie ślęczeć nad kompem do 2 jak ostatnio :-) Bo przecież musiałam wszystko nadrobić :-)

zzagubiona no cudne są !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie niedzielnie....no nie powiem ze z rana, bo sobie pospalam troszke:-). Odbijam sobie za noc, nie moglam spac, wiercilam sie, wstawalam no jakas masakra a "oczekiwani goscie" wpadli na 10 min i poszlo o 1szej :eek:

Joweg super ze bedziecie miec kotka troche was zajmie i odwroci uwage od myslenia caly czas o jednym....mnie tez by sie jakis zwierzak przydal
Karla ja 2 dni temu myslalam ze meza zatluke bo chodzil i powtarzal caly czas jedno slowo po szkocku (nauczyl sie w pracy bystrzak:-D) a mi to tak na nerwy dzialalo ze szok:szok: spedz troszke czasu sama, czasami czlowiekowi brakuje troszke powietrza

Lorelain a moze te wymioty tylko pokryly sie z hamburgerem???? Napewno soie nie mylisz jesli juz czujesz ze to fasolka &&&&&&&&&&&&&

Katrina a co sie stalo Alinka zlapala jakiegos wirusa czy cos zjadla????

Losiczka fajnie ze myslisz pozytywnie, a obry seksik tylko w tym pomaga prawda????????

Moj wczoraj popiwkowal a dzisiaj umiera.......wcale go nie zaluje

A jak tam nazse ciezaroweczki dzisiaj????????

Do góry