reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka, a to nie za wcześnie jak na fasolkę? Zagnieżdżenia są od 6-10 dni po owulacji, więc to za wcześnie na jakieś objawy, czy nie? Tak bardzo bym chciała, ale po ostatnich miesiącach porażek boję się mieć nadzieje:-(

reklama
Doana kazda kobieta ma inaczej, ja juz byłam nie raz w ciązy wiec znam swój organizm bardzo dobrze, i jesli brzuch nie boli po owu jak na @ to nie ma ciąży , bo jak zachodziłam to mnie zawsze bolał juz pare dni po owu, ja nie wiem czemu tak sie dzieje, bo zagniezdzenie bywało u mnie póżniej niz w tym np 6 dniu ale u mnie taki objaw jest i juz :) U Ciebie moze to znaczyć i ciąze i nie, wiec na dwoje babką wrózyła, ale życzę Ci aby to była fasolka !!!!!!!!!!!!!! :)

a buty mi sie podobaja te na koturnie jakoś tak wyglądają zgrabniej :)

Hej,

dzoana - ja mam podobne jak te z lewej tylko właśnie w kolorze śliwkowym ;-)

Ilonka - zobacz u mnie na wykresie jak się popierdzieliło. O 12:00 w nocy wstawałam do ubikacji i zwymiotowałam no i tempka rano juz zaburzona :confused2:

AniaBuchowicz - i jak tam, robiłaś jeszcze raz test?

czesc dziewczyny ale wczoraj naskrobalyscie hihi

Aniu przytulam mocno wierze ze przyjdzie taki dzien ze twoje dzieciaczki beda z toba :*

Beata
witaj

Katrino
buziaczek dla Alinki niech wraca do zdrowka szybko

ja wczoraj bylam caly dzien po za domkiem hehe misiek zabral mnie do hurtowni wszystko dla bobaskow hihi mialam tylko rozejzec sie za mebelkami ale oczywiscie nie obeszlo sie bez ciuszka hihi kupilam biale bodziaki z napisem kocham mame wyklejanym diamencikami pozniej z rodzicami pojechalismy do kina na "w ciemnosci" film hmm brak slow jezeli lubicie o tej tematyce to polecam ale lepiej chyba w domu obejzec poczekac troche bo w kinie troche ciezko sie oglada.
Oczywiscie nie ominelam smyka i kupilam ostatnia pare bodziakow z zabocikiem hihi. Za to dzisiaj ledwo zyje przesadzilam z lazeniem i brzus troche boli ehh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć :-) Melduję się w niedziele, ale na dłużej to dopiero później będę...

Wiecie co, mam dylemat... Bo na jutro mam wizytę do gina mówioną,ale będę dziś robić test owu, bo to już czas i nie wiem co robić jak wyjdzie pozytywny....

Ostatnia edycja:
HELO BABECZKI :-)

DZOANA mi sie tez podobaja butki te na koturnie przy moim lataniu pieszo to wole na plaskim ale te sa sliczne :-) ja ostatnio kupilam sobie buty w sumie na zime :sorry: ale przecenione ze 120zl na 59 zl:-D wiec bylo warto

Oj dziewczynki jak wy macie dobrze takie mlode i tyle szans na poczecie dzidziusia a o lorelain to juz nie wspomne stanie pod wiatr i w ciazy :-)
Ja to powoli zblizam sie do menopauzy :-(cykle coraz krotsze :-( nie dlugo to chyba caly miesiac bede chodzila w pampersie:-( ten cykl chyba bedzie 26 d tak czuje w 13 dc zmierzylam wieczorem temp i byla jak przed owu czyli owu byla na 13 dc a ze nie mierzylam tempki rano to tylko przypuszczam ze 13 wieczorem 14 dc bylo juz po owu etam nie wazne i tak dupa poraz 7 wyjdzie zreszta nawet dobrze bo za duzy stres przed mamografia wyrwaniem zeba :-( ale prawda jest taka ze kazda czesc mojego ciala pragnie nosic pod sercem malutka istotke pewnie juz poraz ostatni w moim zyciu :-)
Spadam robic dewolaje na obiadek :-p

losiczka - hmmmm czyli staraliście się na chwilkę przed owu, no to szanse duże .... a przecież bardzo chcesz kolejną dzidzie :tak:

joweg - ty też się doczekasz swojej dzidzi :tak: ... chlapnij sobie coś dzisiaj na poprawę chumoru ;-)

zagubiona - ja wczoraj sobie oglądałam takie małe bodziaki w smyku i te dla dziewczynek są prześliczne ... ja też chce córeczke :happy:

reklama
witajcie poznym rankiem:)
ehhh ja mam dzisiaj okropny chumor poklocilam sie z D i troche wyzwisk poleciało... dawno sie tak nie poklocilismy... ehhh....
Joweg zobaczysz na nas tez przyjdzie pora:D sle duzoooo kciuków dla was wszystkich&&&&&&&&&&&

Do góry