reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Witajcie

ALE NASTUKALISCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

Ja od rana w jakiejs matni zyję, w ciągły pośpiechu itd.

Wstalismy opo 8, Olinka zawiozłam do tesciów ok 11, sama zjadłam tam sniadanie i przyjechalam do domu. Posprzatalam łazienkę, kupilismy komode w jysku i wszystkie pierdy w nia wrzuciłam, poodkurzalam całe mieszkanie (ale to norma bo wali mi na dekiel jak nie odkurzę) zrobilam klopsiki kilolka (pol kg mięsa mielonego i klejenie klopsikow wielkosci orzecha wloskiego dało mi w kosc hehehe) oraz piernik z paczki ale piernik.
Dziadki po 14 dzwonili ze idą z Oliskiem juz do mnie na sankach, jest juz po 15 a Oni jeszcze idą........juz nie bede dzwonic bo i tak wydzwaniam ale droga powinna im zając max pol godzinki.

Wykąpalam sie, wlozylam nowiutkie jeansy i leżę :-D

W sobotę skoczylismy do stolicy na szybkie zakupki, mialy byc pierdoły a wydalismy kupę kasy. I gdzie te promocje? pisze ze 70 % a mi sie udało jeansy moze za 30% kupic taniej w big starze. Zawsze kupowalam w wranglerze i lee itd ale jak zobaczylam ceny jeansow powaliły mnie na kolana i stwierdzilam ze do siedzenia w domu mogą byc big stara. H tez sie obkupił, kupilismy komode w jysku, zarowki itd i juz nam lzej w potrfelach!

Ot to tyle u mnie :-)

reklama
cześć załogo!!!!;-);-)

ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA - JESTEŚCIE NIEZASTĄPIENI :-):-)

stawiam kawę i ciacho :-D:-D (tak tak dobrze widzicie ja nadal mam 16 lat;-);-))

tort.jpgkawa.jpg :-):-)

ale na stukałyście przez weekend :szok::szok:

mama polej zlew ace działa:tak:

etna nieźle męża "urządziłaś" nie ściemniaj nam tutaj... ;-);-):-D:-D

martolinka pokaż co wybraliście fajnego dla malutkiej i dla Antosia
co do nart to ja bym jeszcze w tym roku odpuściła no ale to ja:zawstydzona/y:

polaa spokojnie hormony ci szaleją dobrze ze mąż wyrozumiały za parę miesięcy przejdzie ci głowa do góry :tak:

agrafka mama 3 mam za was kciuki &&&& i za waszych mężczyzn

maxwell spoko spoko przecież my sobie też zorganizujemy spotkanko do wiosny zleci szybko ;-):-)

jacek
a ty mieszkasz w górach??

u nas śniegu po kolana mam nadzieję że się szybko nie stopi bo w tym roku nart nie odpuścimy :-):-)

U nas już dzisiaj szykowali lodowisko, ale kto wie czy znowu ruszy, bo w dzień było +3:szok: chlapy na chodnikach :wściekła/y: No ale na pewno zabieramy Asię:tak: zobaczymy jak sobie da radę:tak: Myślę że Antka też śmiało można oswajać z nartami, przecież są specjalne dziecięce:tak:

A idzie zaraz wpłacić kaucję na mieszkanko :-)

Oli wrocil z dziadkami, zjadl obiadek i polozylam go przed 17. Zaraz ide go budzic chociaz latwo nie bedzie. Moglam go przetrzymac ale Oli przyszedł z dziadkami ponad 2km na pieszo, pewnie zrobił ponad 3km bo jeszcze z psami chodził do lasu. Palma mu odbijała juz, zaczynał swoje wygibasy wiec szybko kocyk, smoczek i spanie w sekunde. Teraz troszkę zaluję bo wieczorem będzie pewnie cięzko ale ja juz padłam po dzisiejszych obowiązkach.

No nic...ide Oliska delikatnie budzic!

No cze, my po spacerze..
Dziunka - mój jedzenie robi nie tylko dla siebie, ale dla całej rodziny .;-)
Martolinka - wg "uczonych speców" jeśli narty przypinamy na zasadzie człapania, chodzenia, pierwszych krótkich ślizgów to w wieku naszych listopadziaków można... narty biegowe polecają dla 2,5 roczniaków ( taka jedna mądra książka , którą posiadam tak w niej stoi napisane;-))
Ula - ależ się uhatała....

Ok, idę opanować inne wątki.;-)

Aga tak pytam , bo nie mam pojęcia jak to jest z nauką maluchów;-) A Wy gdzie się w tym roku wybieracie?

kochana ja mieszkam 20 parę km od tej górki
Góra Żar
więc tam na pewno a tak poza tym to standardowo jak co roku Zakopane i okolice...

Myślę że Antka też śmiało można oswajać z nartami, przecież są specjalne dziecięce:tak:

tylko że takie narty z normalnymi wspólnego nic nie mają

kiedy przeprowadzka??

cleo jak mieszkanie kiedy fotki??

reklama
Do góry