Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja po prostu momentami przesadzam
A On na spokojnie caly czas, zla jestem na siebie ale nie mam sie na kim wyzyc
Dzisiaj doszlo tez d spiecia jak wrocil z pracy
i poszedl spac, zebym se uspokoila ale ja (jak to ja) za Nim, ze nigdzie nie pojdzie spac, ze ma byc z nami, ze zostawia mnie z problemami itp, po prostu histeria na calego:-( Zamiast odpusci, ach szkoda gadac. Masakra jakas jak ja sie zachowuje w tej ciazy, nie wiem sama co sie ze mna dzieje momentami:-( albo to nie ciaza, moze ja taka juz jestem a wczesniej tego nie zauwazylam
Moze umiecie mi pomóc i polecić jakiś skuteczny środek do mycia nierdzewnego zlewozmywaka. Jedna komora [ta którą bardziej sie używa do zmywania] na dole mi pożółkła i normalne środki jakie używam [cify,dixy,ajaxy do umywalek i wanien nawet
] nie działają. :-(całe szczęście nieA nie mieliście z nimi kontaktu w ciągu ostatnich dwóch tygodni?

agrafka , ale wcale nie trzeba , że tak powiem działać tradycyjnie. Może być całkiem fajnie a o maleństwo nie będziesz się martwić;-)Martolinka, Dziunka - no ale przecież pisałam też, że teraz nie będzie już fajnie, bo się boję. Po ostatnim naprawdę lajtowym wieczorze bolał mnie brzuch. Trzeba było się wyluzować zanim zaszłam w ciaże, terzz najbliższa okaza na coś takiego za jakieś, hmm... 1,5 roku ??
U mnie jeszcze jak Faktów spokojnie nie może obejrzeć.Też jest wtedy zły.;-)
No u nas podobnie z Teleekspresem![]()

Mama to jest taki normalny zlewozmywak?
Ja używam albo ace albo w lidlu kupuję Płyn anty kamień do stali nierdzewnej..
Gosiu no taki zwykły srebrny