reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
NAT haha to ja już Ci współczuję z tym PS3... u nas jest od prawie 2 lat i przez pierwsze pół roku mąż był do tego przyklejony dosłownie :eek:

tyle na razie doczytałam ;-) wlaśnie śniadanie jem i idę na dwór z Młodą.

mam prośbę:

http://www.pampers.pl/pl_PL/Twoj_plakat/posterId/1773106542

zagłosujcie na mojego dziecia proszę. Nie wiem nic odnośnie systemu głosowania ale głupio byłoby mieć 0 pktów ;-):-D

Doris więc fukacz odpada :-( a Roxannka zaginęła nam gdzieś :-(
Mała_mi jak coś Ci sie spodoba to zrób fotę i nam tu wrzucisz :-)
Nat oj to będziesz teraz wieczorami ciupać
Makuc ten link jest pusty, nic nie wyświetla :-(
Chyba 3 kawę sobie zapodam...

Ostatnia edycja:
hej laski, jakoś nie mam siły tu pisać, oczy mnie bolą muszę chyba iść do okulisty. Ciężko mi się skupić na kompie, a wy tu ostatnio się rozgadałyście na nowo.

Mała Mi nie wiem czy wy po ale mam nadzieję, że wszystko dobrze po szczepionce i żeby mały dobrze ją zniósł.Już wiem, nie byłaś, no i dobrze.
Kahaa- ja też proszę bo nie widziałam a jestem ciekawa jak każda z nas.

Dorisku dobrze ze sie jednak nie rozchorowalas bo j pewnie byłby wtedy juz umierajacy;-)Bartek pojechał do snowdome takie śnieżne misteczko sanki narty itp
Kania widzisz ja muszę codziennie sprzątać takich mam czyscioszkow w domu:-DCo do uk to sie zgodzę pogoda sprzyja depresji ale cóż poradzić wole juz zeby to pogoda była niż brak na chleb
Mała mi dobrze ze nie poszliscie szczepienie poczeka
Nat ps3 fajnie oby tylko nieprzyslonilo to całego swiata twojemu mężowi tak jak mojemu:no:
Ida jak tam twój patrzalek?dajesz radę

MAKUC ja tez nic nie widzę w tym linku - pusciutko :-(

KANIA nie pij tyle kawy. Ostatnio mówili w radio ,ze po kawie piersi nie rosną :-D

KROMA co z Twoimi oczkami?

WIOLI to super wypad. Pewnie wróci zachwycony i wymęczony po takich szaleństwach ;-)

reklama
Kania ja to juz czasem myśle po co ja to sprzątam jak za chwile jest to samo mój k mówi daj sobie z tym spokój posprzatamy w sobotę :szok:W sobotę musiałabym spycharke zamówić chyba:-D

Do góry