reklama
truskafffka
Fanka BB :)
dobra...sprawdzam, czy widzicie coś w sygnaturze?
Piranha
truskafffko, ja wykresiku nie widzę - to znaczy widzę logo ENPR i jak kliknę to pojawia się komunikat, że dostęp do wykresu masz zablokowany, pewnie musisz udostępnić wykres byśmy mogły go oglądać. Co do tej żurawiny to strasznie duży ekwiwalent ma, to nie są jakieś tabletki do krótkiej, kilkudniowej kuracji (taka dawka uderzeniowa dla układu moczowego)? Tamara zaleca ekwiwalent 1500-10000 świeżych owoców żurawiny, Gal jednak będzie łykała trochę więcej.
a kiedy mialas pierwszy dzien miesiaczki ja 12 grudnia ...
a ja 6-go, praktycznie bedziemy tak samo rodzić

Truskafffka dzięki i dla Ciebie też dużo zdrowia, nie dawno też tak miałam więc wiem jak to męczy.
Odnośnie pomiaru to mój termometr budzi mnie o 5:30, ja mierze i idę dalej spać. Dopiero jak wstanę sprawdzam ile było. Kwestia przyzwyczajenia ale ja to robię już od lat więc no problem
Zawsze o swoim M piszesz D. Mój też ma imię na D jak Daniel
Piranha pytałam wcześniej może nie zauważyłas- w moich tabletkach żurawiny napisane ekwiwalent 800mg . Biorę 2 dziennie czyli 1600mg, wychodzi na to że biore minimum tak? I jeszcze pytałam od którego leku ten mocz jest taki żółty że aż przerażenie bierze
Odnośnie pomiaru to mój termometr budzi mnie o 5:30, ja mierze i idę dalej spać. Dopiero jak wstanę sprawdzam ile było. Kwestia przyzwyczajenia ale ja to robię już od lat więc no problem
Zawsze o swoim M piszesz D. Mój też ma imię na D jak Daniel
Piranha pytałam wcześniej może nie zauważyłas- w moich tabletkach żurawiny napisane ekwiwalent 800mg . Biorę 2 dziennie czyli 1600mg, wychodzi na to że biore minimum tak? I jeszcze pytałam od którego leku ten mocz jest taki żółty że aż przerażenie bierze
Piranha
Gal, myślę, że śmiało możesz wypróbować dziś Rephresh. Ja jestem strasznie ciekawa czy naprawdę mam cały czas tak niskie pH (w okolicy 4) czy też "LIS", niby moje pH moczu ostatnio wynosiło 6 więc jest dość kwaśny. Nie będę jednak kupować miernika cyfrowego tylko po to by zaspokoić moją ciekawość 

Piranha
nullka, odpisałam Ci ale niestety edytując raz jeszcze moją wypowiedź, mogłaś więc już tego nie zauważyć. Tamara zaleca dziennie ekwiwalent 1500-10000 mg świeżych owoców żurawiny więc według mnie za mało jej zażywasz. A odblaskowy mocz to od usuwania nadmiarów niewykorzystanych witamin B :-) (dlatego najlepsze są tabletki z formułą "time release" - witaminy uwalniane są stopniowo więc więcej wykorzystujemy a mniej idzie do kibelka
, nie widziałam ich jednak w Polsce), także witamina C powoduje, że mocz jest bardziej żółty.

Matik2012
a czy któraś z was robiła sobie ten test sikany na sodę i się potwierdziło
?
reklama
MissBella
Jeju jaka ja jestem niecierpliwa !!!
Korci mnie żeby jutro rano zrobić test owu, myslicie że to za wczesnie
To będzie 24 dc, 9 dni po owu.

Podziel się: