reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dzięki Kochane za wsparcie :*

Przespałam się z tym wszystkim i już jest Ok. Nie załamuję się, bo mam jeszcze Syna który potrzebuje mnie i mojej uwagi.. jest już dużym i mądrym dzieckiem więc nie chcę żeby widział, że jestem smutna. Spaliśmy razem.. nagle się obudziłam a Syn głaskał mnie po brzuchu... ledwo przytomna zapytałam co robisz? A on mi na to: Tam jest Miman (Milan) :) On dopiero jest na etapie uczenia się mowy więc bardzo mnie to rozczuliło :)

Jestem spokojna.. bo przecież już nic zmienić nie mogę choćbym bardzo chciała.. teraz wszystko w rękach natury.. Nie chce niepotrzebnie fundować maleństwu nerwów... i tak nic to nie da.
Kamila tak trzymaj to na pewno będzie najlepsze dla maluszka

Ja dzisiaj też już po wizycie przytyłam jak narazie tylko 2 kg dzieciaczki mają się dobrze i będzie parka także bardzo się ciesze z tej nowinki a mój mąż cały w skowronkach że będzie dziewczynka. USG połówkowe mam dopiero za trzy tygodnie także to będzie mój 23 tydzień
Gratuluję córci i synka

Kamila trzymaj się ciężko mi cokolwiek napisać ale napisze to że nie zasmucaj się i tu pisz z nami tu na Nas możesz liczyć !!!!!!!!!:-):-)

Miki i Kasia gratuluję

W Poniedziałek rezerwuje bilet na 12 luty i w Walentynki już będe tzn . będziemy w objęciach z tatusiem....
:-)

Kamila trzymaj się ciężko mi cokolwiek napisać ale napisze to że nie zasmucaj się i tu pisz z nami tu na Nas możesz liczyć !!!!!!!!!:-):-)

Miki i Kasia gratuluję

W Poniedziałek rezerwuje bilet na 12 luty i w Walentynki już będe tzn . będziemy w objęciach z tatusiem....
:-)

no to super!!!! :-)
Wkoncu co?;-)

A ja tłusty czwartek bede miała w sobote.. W poniedziałek sie o tym dowiedziałam i od poniedziałku sie slinie:confused2:

KamilaLublin - trzymaj sie kobitko wierze ze wszystko bedzie dobrze. Jestem z Toba:tak:

asiia - ja i cala moja rodzinka trzymamy kciukaski za ciebie i bobaski:-) bedzie dobrze :tak:
miki - gratuluje parki:-)
kasia - rowniez gratulacje:-)

Ostatnia edycja:
asiia_ kurcze musi być dobrze!!!
Tialana trzymam kciuki za kolejne USG, na którym się okaże, że wszystko jest OK, no i gratuluję dziewczynki!
Kamila strasznie mi przykro, musisz być dzielna, i tak jak piszą dziewczyny z jedną nerką można normalnie funkcjnować,
dziewczyny życzę Wam trzem dużo spokoju i bądźcie dobrej myśli - wiara czyni cuda! :tak:

Kasiulka_1980 gratuluję córeczki!!!

Niespodzianka mam tak samo, totalna kaleka ze mnie teraz i o wszystkim zapominam, nawet jąkam się czasami :happy:

ania2004 nie przejmuj się ja od poniedziałku też idę na L4,u mnie też na mnie też krzywo patrzą na mnie z tego powodu, ale nikt nie robi nic, żebym chciała dłużej pracować, niewygodne krzesło od którego wysiada kręgosłup, 8h przy kompie i coraz więcej do zrobienia, bo każdy coś ode mnie chce "zanim odejdę", więc odchodzę:-p

miki3274 gratuluję udanej wizyty

PaulinaMaria super wieści i jak romantycznie:happy:

ja już po wizycie, pisałam na wątku wizytowym ,ale napiszę jeszcze tu, że wszystko w porządku, tylko niestety się bobo nie ujawniło, także płeć poznam dopiero na połówkowym (albo i nie ;-) ), które mam 14 lutego

Tak jeszcze to mało do Mnie dociera teraz Mnie martwi że zaczęłam odczuwać ból kości ogonowej przy siedzeniu dłużej jak godzina czyli w autobusie a co dopiero w samolocie dużo spacerowania Mnie czeka..
W srode połówkowe popytam doktorka jak przeżyć podróż i jakie jeszcze badania tam na miejscu choć jeszcze przed wylotem zalicze u niego wizytę napewno .
A dziś na ciucholandzie znalazłam śpioszki na 62 cm z kubusiem puchatkiem tak wiec posiadam już 3 pary i każda w cenie koło 3-4 zł:-)

reklama
Do góry