reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
carla a to przedostatnie to co?
dzinsy super. ja tez wlasnie sie napalam na male dzinsiki albo dzinsowe ogrodniczki dla mojego maluszka ale mam pytanie do doswiadczonych mam, czy to sie sprawdza u malutkich? bo w sumie dosc sztywny material nie wiem czy to nie trudno ubierac i jak z wygoda?

dzinsy super. ja tez wlasnie sie napalam na male dzinsiki albo dzinsowe ogrodniczki dla mojego maluszka ale mam pytanie do doswiadczonych mam, czy to sie sprawdza u malutkich? bo w sumie dosc sztywny material nie wiem czy to nie trudno ubierac i jak z wygoda?

To nosidło czy jak to się zwie...;D
Właśnie...najpierw kupiłam później pomyślałam, że pępuszek...że sztywne i gniecie...
Addiena...ja nie czuję ja chce! Los lubi płatać figle ;D Jak będzie facet to ja chętnie pooglądam co chcesz sprzedać i odstąpię piękną sukieneczkę z opaską...jak babka to będziemy handlować razem ;D
Agaundpestka - elegancja francja ;D

Ostatnia edycja:

Ja pierwsze jeansy założyłam Hani we wrześniu jak miała 3 miesiące. Wcześniej było po prostu za gorąco (też rodziłam w czerwcu) i niewygodnie dla maluszka, więc na te pierwsze miesiące można sobie odpuścić :-)

carla widzę, że u ciebie zakupowe szaleństwo na całego:happy2: zastanawiam się właśnie nad tym nosidełkiem albo chustą albo taki nosidełkiem wyglądającym jak plecaczek, sama juz nie wiem co lepsze....

aga po prostu cudeńko!!!

ja zaraz idę na targ i do Textil'u może coś upoluję unisex, to później wstawię

Choć też jest sporo jeansów z fajnych i mięciutkich w dotyku do tego na gumce więc nic nie uwiera, bardziej mnie denerwują pajacyki czy bluzeczki z guzikami zapinanymi z tyłu.

reklama
dziewczyny, ja za najlepszy zakup uwazam leżaczek- bujaczek fisher price'a, taki z wibracjami. Mój mały uwielbiał w tym spać. Dupką trzęsło i było przytulnie a ja miałam spokój :-D

Do góry