Miśka i wkoncu ty zaczynasz szaleć

Piękny ten rożek!
Agusia ale bajer kombinezonik - ale gruby sie wydaje.. Jej ja nie wiem, patrzac juz za okno teraz to w marcu bedzie na krotki rekawek

Ja mam taki z mothercare ( ale odkupiony z ebaya)
A sie zawsze zastanawiam po co te male kocyki z główka misia na srodku są ?
Wczoraj odebrałam od taty leżaczek ktory mi wczesniej odebral z ogloszenia. Śliczny jest no. Strasznie mi sie jego kolor podoba

Zaszliśmy do primarka ( chociaz odwiedzanie tego sklepu na Oxford street w Londynie to jest najgłupszy pomysł jaki kobieta w ciazy moze miec :/ ) i kupiłam szlafrok do szpitala. Bo ja mam takie wielki gruby i jakos w procesie porodowym, skurczach, gorącu itp nie widze sie w nim zupełnie. A ten taki jak znalazł do szpitala, taki w dotyku..hmm ciezko opisac ale "odswiezajacy" hehe. I wzielam rozmiar 20-22

ale nie bedzie mi krepowal ruchow a na to stawiam przy porodzie, zadnych obcislych koszul i szlafrokow.. Juz teraz jak mi czasem zrobvi sie za goraco i za ciezko to mam ochote wszystko z siebie zedrzec bo mi odrazu uciska i poteguje zle uczucie :/

fajne byly dwie koszule- ale oczywiscie w anglii same kruszynki żyją i wiekszych rozmiarów poprostu nie uświadczysz. Wejdzie cos nowego - nie ma XL z marszu. Po jakims czasie zostaja juz same S i M.
Jedna fajna jak pisałyscie koszula meska odpinana po calosci, ale oczywiscie damska nocna ;-) A druga normalna ale z guzikami odpinanymi pod szyja. No ale juz same L i teraz moze jeszcze, ale do marca juz watpie
Zobacze jeszcze w primarku u nas w rejonie moze bedzie ich wiecej.