reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

obrazki fajne ;]

ja kocyki po satanie tez mam i te cienkie ii grube i folarowe i z mikrofibry, taki wsad do gondoli na mrozy z welny owczej tez mam(mozna do nosidelka tez dac hyhy, kombinezon na wyjscie tez mam ,mamcia zrobila z cieplej wloczki czapulki na mlodej ;]

rozek kupic tylko musze ;/

reklama
Ostatnia edycja:
u mnie dopiero 1/3 wyprawki jeszcze nie mogę nawet torby zacząć pakować bo czegoś brak,ale reszta dopiero po 10 bo teraz juz i tak mało co kasy zostało a trzeba jakoś żyć...

Perelandra takie same podkłady właśnie kupiłam

sliczne te wasze zakupki .... zazdroszecze... :tak: my juz nie kupujemy nic do porodu dopiero jak sie dowiemy kto tam w brzuchu siedzi dokupimy reszte rzeczy :-D juz sie doczekac nie moge......

miska glupie pytanie ....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale czy ty masz juz w domku 3 dzieci? suwaczki rzucily mi sie w oczy :zawstydzona/y:

od rezu wyjasie ze ja glownie na telefonie sledze watki wiec tam suwaczkow nie widze , chyba ze klikne bezposrednio na wypowiedz.

Miśka i wkoncu ty zaczynasz szaleć :) Piękny ten rożek!

Agusia ale bajer kombinezonik - ale gruby sie wydaje.. Jej ja nie wiem, patrzac juz za okno teraz to w marcu bedzie na krotki rekawek :confused: Ja mam taki z mothercare ( ale odkupiony z ebaya)

IMAG0333.jpg

A sie zawsze zastanawiam po co te male kocyki z główka misia na srodku są ? :dry:

Wczoraj odebrałam od taty leżaczek ktory mi wczesniej odebral z ogloszenia. Śliczny jest no. Strasznie mi sie jego kolor podoba :happy2:

DSCF0222.jpgDSCF0223.jpg

Zaszliśmy do primarka ( chociaz odwiedzanie tego sklepu na Oxford street w Londynie to jest najgłupszy pomysł jaki kobieta w ciazy moze miec :/ ) i kupiłam szlafrok do szpitala. Bo ja mam takie wielki gruby i jakos w procesie porodowym, skurczach, gorącu itp nie widze sie w nim zupełnie. A ten taki jak znalazł do szpitala, taki w dotyku..hmm ciezko opisac ale "odswiezajacy" hehe. I wzielam rozmiar 20-22 :szok: ale nie bedzie mi krepowal ruchow a na to stawiam przy porodzie, zadnych obcislych koszul i szlafrokow.. Juz teraz jak mi czasem zrobvi sie za goraco i za ciezko to mam ochote wszystko z siebie zedrzec bo mi odrazu uciska i poteguje zle uczucie :/

DSCF0224.jpgDSCF0226.jpg
fajne byly dwie koszule- ale oczywiscie w anglii same kruszynki żyją i wiekszych rozmiarów poprostu nie uświadczysz. Wejdzie cos nowego - nie ma XL z marszu. Po jakims czasie zostaja juz same S i M.
Jedna fajna jak pisałyscie koszula meska odpinana po calosci, ale oczywiscie damska nocna ;-) A druga normalna ale z guzikami odpinanymi pod szyja. No ale juz same L i teraz moze jeszcze, ale do marca juz watpie :sorry2:
Zobacze jeszcze w primarku u nas w rejonie moze bedzie ich wiecej.

miska dzięki, bo już myślałam, że jakieś takie większe i jeszcze bardziej pieluchowate

a ja przeszłam się dotlenić do lidla (mam jakieś 800 m) i kupiłam bluzę na wyjście ze szpitala (pewnie będzie za duża ale to nic) do tego przyszły mi ostatnie 2 szt. zamówione przez internet z endo - kupowałam bluzkę dla chrześnicy więc jak mogłam nie wziąć czegoś dla swojego Maleństwa (ale tym razem na wyrost) :-p
Zobacz załącznik 428781Zobacz załącznik 428782Zobacz załącznik 428783

reklama
Do góry