reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Angel a tak pomału bo naprawdę ze wszystkim w lesie jestem,mam jakies przeczucia ze nie zdażę ze wszystkim...już kupiłabym wszystko na raz ale niestety gotówka blokuje
kombinezonik superowy,leżaczek tez fajny
ja tez mam taki gruby szlafrok i powiem,że nawet w lutym za gruby był

Perelandra hehehhe,no to spacerek owocny,śliczne zdobycze

reklama
Angel leżaczek super i bardzo funkcjonalny - miałam taki dla Kevina ;-) kombinezon misiowy tez super, ja mam ten - grubszy , i misiowy tez mam, wezmę grubszy na wszelki wypadek, naj wyżej nie będę go przykrywac kocykiem ;)

last- ale wypasny ten lezaczko- hustaweczko-bujaczek ;-) cudny!!
Angel- Twoj zakup tez super! mialam podobny dla Julii tylko z FP i byl extra.
miska- oooo, ale zakupy! rozek puszysty z uszkami jest obledny!!
Pere- fajnie, ze jeszcze Ci sie chce przespacerowac do sklepu, fajna ta bluza!a, ze wieksza....polarek to sie nawet na chlodne wieczory latem przyda przeca, wiec spoko! a z endo czerwonosci swietne!

reklama
Lastpatunia śłiczny leżaczek:tak:

Perelandra zakupy widze udane:-) Bluza piękna.Ja mam 2 opakowania tych podkładów Bella Mama

Angel widze ze znowu szalała na zakupach.Kombinzeon fajny- tez mam poodbny na wyjscie dla malucha. No szlafrok.... super ze znalazlas cienki, ja przeszukalam u nas wszytko i nie ma. Już chcialam isc w moim starym( co prawda nie domykam się w nim) ale wczoraj przyjacółka mnie poratowała i pożyczyła mi swój który miała :-)

Miśka widze ze zakupy owocne:-) super

agusia- ale fajniutki ten mickey

Do góry