reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Puchatka
no ruch się zrobił w końcu. Znowu jak za czasów ciąży majówek.

Dotkass
no to się zrozumiałyśmy:tak:.

A ja kuruję się po plastce pipki :-D:-D Zwęziłam się do rozmiarów nastolatki. Tydzień temu w poniedziałek miałam zabieg.

PS
Hania poodkurzała cały dół domu. Pomaga bardzo ta moja córcia.

reklama
Hannah zdolną tą córcię masz :-D a z tym siadaniem może na prawdę nie spiesz jak nie musisz, choć jak mówisz tydzień po już dużo lepiej, to może już nie strasznie
a co do Fb to ja jego nie cierpię :-p ale bez bb sobie teraz życia nie wyobrażam:laugh2:

może jeszcze Polka zdecyduje się z nami pisać, fajnie by było, pozostałe majówki też :tak:
Ha-nn-ah jak odkurzam to zawsze Michał jęczy, zeby mu odkurzacz dać, bo on będzie odkurzał :-D

Witam

Dotkass
ja też witam cie bardzo serdecznie i mam nadzieję ze jak obiecałas tak zostaniesz :tak:, ostatnio znów wigor wraca na nasze majówki, ;-) z tego co pewnie zdązyłaś sie zorientować ciaże u nas są zaraźliwe więc z naszymi fluidami na pewno szybko będziesz miała fasolkę.
Co do przedszkola to ja cię rozumiem bo miałam podobne watpliwosci. Wszystko jest dobrze jak trzeba tylko zaplacić za przedszkole, ale jak poboczne rzeczy z tym związane wzrastają albo zaczynają chorować to np. w liostopadzie było trudno. ale teraz zaczyna nam się układać i firma trochę wychodzi z martwego kryzysu (odpukać bo zima się rozszalała) i sobie radzimy. Choć zuzka ma mieszane czasem uczucia do przedszkola to na pewno dla niej to dobrze robi. Jakby nie chorowała to w ogóle byłoby rewelacyjnie no ale tego obejsć się nie da.

Witam
Cosmo Kondzio rozumie troche,troszke mowi:tak:wiecej sobie wymysla ,taki swoj jezyk.W niedziele po dlugiej nieobecnosci odwiedzila nas znowu sasiadka Anya,jak on do niej mowi to my sikamy:-Don biedna stoi czasem i patrzy na mnie.ma 7 latw tym roku.Dziedzi nie potrzebuja rozmowy,bawia sie,jakos sie dogaduja:tak:

W koncu watek ozyl:-)
Brawa dla Hani:-)
Dotkas ale juz jest w porzadku u Ciebie??

Puchatka, witaj...ruch, ruch...marnotrawna wróciła i znów rozkręcam otwarty ;-):-D:-D:-D

Ha-NN-aH, zrozumie ten kto przeżył...;-), co do plastyki- super, aczkolwiek współczuję bólu, ale jak minie jak będziecie szaleć ;-):-D:-D:-D ...Hania pracuś, moja to leniwiec pospolitus (w niedziele urodzona), :-D:-D:-D żartuję, nie mogę na nią narzekać, ostatnio wyrywała się do odśnieżania, kanapki sama sobie robi (smaruje masełkiem, reszta z moją pomocą), całe szczeście bałagani sama, ale i zbiera sama zabawki (czasem to nawet w szoku jestem, bo bez proszenia) ;-), kurze chętnie wyciera, a i lubi ze mną pichcić w kuchni...

wrublik, ja broniłam się przed fb strasznie długo, ale jakoś się nie uchroniłam ;-), ja lubię fb, ale bardziej pod względem możliwości w kwestii zdjęciowych i rozreklamowania stron firmowych :tak:

Cześć Sylwia, oby po "kabelku" też można było się "zarazić" ciążą...w pierwszą zaszłam siadając w pracy na krześle koleżanki zaciążonej hehehehe

kwiateczek, tak, lepiej być nie może chyba...jak pisałam potrzebny był taki bum żeby zrozumieć co jest dla nas najważniejsze :-) jak pomyślę, co ja wtedy miałam we łbie, o czym myślałam, po co??? dlaczego??? wogóle jak to się stało??? ech...koniec tematu i już nigdy więcej tego nie powtórzę :no:

wypijam kawkę i zaraz mykamy na powietrze, słoneczko coś się przebija

No witam

To chyba i na mnie pora sie tu pojawic:)

Dotkass witaj.:)

Kwiateczek - ja tez sie smieje jak Adas gada z takA dziewczynka amerykanka na placu zabaw ale mam nadzieje ze tak samo sobie poradzi w Niemczech kiedys;)

A ja wrocilam ze spaceru poloze dzieciaki i mam chwile dla siebie..

reklama
Do góry