Cześć mamusie, mam końcu trochę spokoju, na spacer nie poszliśmy bo u nas zimno dzisiaj i wieje mocno, wczoraj zmarzłam na sapcerze a dzisiaj jest chyba większy wiatr. Ala mały ma chyba zakodowane że to po 13 i powinien spać na spacerze
Dał się uśpić w łóżeczku i monysia dla mnie tez to sukces spory bo rzadko mu się to zdarza i tylko lulanie skutecznie pomaga na sen.
Korbobor wiem z opowieści jak jest ciężko tak samemu na obczyźnie wychowywać dziecko ( brat mieszka w uk jakieś 10 lat), żadnych babć i ciotek do pomocy , bratowa prawie 4 lata nie pracowała dopóki małego do przedszkola nie wysłała. Opiekunki drogie, nie opłacało by się pracować. No i życie towarzyskie kulało. Dopiero jak na wakacje przyjeżdżała z małym to odżywała trochę , mały do dziadków a my w miasto
)
No i koniec drzemki, a na spacerze jeszcze by spał
Dał się uśpić w łóżeczku i monysia dla mnie tez to sukces spory bo rzadko mu się to zdarza i tylko lulanie skutecznie pomaga na sen. Korbobor wiem z opowieści jak jest ciężko tak samemu na obczyźnie wychowywać dziecko ( brat mieszka w uk jakieś 10 lat), żadnych babć i ciotek do pomocy , bratowa prawie 4 lata nie pracowała dopóki małego do przedszkola nie wysłała. Opiekunki drogie, nie opłacało by się pracować. No i życie towarzyskie kulało. Dopiero jak na wakacje przyjeżdżała z małym to odżywała trochę , mały do dziadków a my w miasto
No i koniec drzemki, a na spacerze jeszcze by spał

Ale żeście się naprodukowały!!!
Wiem jak trudno się wbić gdy się nie jest od początku bo sama to przerabiałam, tylko ,że ja przestudiowałam całe forum i wszystkie wątki od A-Z i znałam już dziewczyny jakbym z nimi pisała od początku, tylko ,że one mnie nie znały