19ania90
Fanka BB :)
co tu takie pustki?
ja już Ole wykąpałam i nakarmiłam, a teraz sobie już smacznie śpi więc mam troche czasu dla siebie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co tu takie pustki?ja już Ole wykąpałam i nakarmiłam, a teraz sobie już smacznie śpi więc mam troche czasu dla siebie
![]()
ja właśnie też nie wiem jak oni mierzą te dzieci, moja jak się urodziła miała 51cm, na ostatnim szczepieniu jak ją mierzyli (tydzień temu) miała 58cm a chodzi w ciuszkach na 68 bo 62 już się małe zrobiłyno jak pojde na kolejne szczepienie to zapytam o ten syrop bo juz mam dosc tego przebierania co chwile i w ogóle to szkoda mi dziecka. Moja Ola jeszcze sie nie smieje w glos