Dziękuję Kochane za zainteresowanie nami podczas naszej nieobecności:*** Dziękuje Kolenderce za przekazanie że bylismy u mojej Mamy.
Co u nas? Spędziliśmy piękne , fantastyczne 2 i pół tygodnia u mojej mamuni. Jasiek zachwycony! Zrobił tam takie postępy że sama nie moge uwierzyć że mam takie kontaktowe dziecko

Każdy dzień przynosił coś nowego. Jaś gada jak mamusia

Do tego zaczął pięknie reagowac na prośby. Np Podaje przedmioty o które go poproszę. Liczy skubaniec na głos do 12 !!! Przynosi klocki pojedynczo i pięknie liczy

. Jak się go zapytamy "A kto Ty jesteś?" to pięknie odpowiada "Siński!" Oj wiele by pisać

Ja odpoczęłam baaardzo , zwłaszcza psychicznie! Moja mama też odpoczęła bo wyręczyłam ja w wiekszości obowiązków domowych. O ! I tyle u nas
Co do Madzi , Panie świeć nad jej duszyczką
[*] , to mi także brak słów i też uważam że została zabita... Od samego poczatku tej sprawy miałam takie przeczucie:-

-

-( Bo to wszystko co się działo to jakaś szopka była - sztucznością wiało na 100 km!
OluVip- KochanaTy jesteś WSPANIAŁĄ MATKĄ i jest tutaj wiele Mam , które są , tak jak Ty młodziutkie

Np. Milusia , I wszystkie których nie wymieniłam - A wszystkie jestescie SUPER mamami. Ta cała Katarzyna nie dorosła do roli matki poprostu i ja bym to tak interpretowała! A Ty się Kochana nie denerwuj bo nie możesz!!!! :*:*:*

AAA doczytałam gratulacje "dorosłego łóżeczka Jagódkowego! Jak Ona się ma??? Katarek minał? A zdjęcia cudowne Jagódka jaka śliczna i duża już a brzusio Cudny!!!!
Kajdusiu- Super ze sie odezwałaś Kochana!

Się pytała kilkakrotnie o Ciebie też Pracusiu Ty nasz Kochany! Pisz mi tutaj szybciutko czy barszczyk Gosiakowi zasmakował? Doczytałam ze z Gosiuni to super grzeczna Dziewczynka

a zdjęcia z balu cudowne

Piotruś to musi isć na casting do następnej cześci Piratów z Karaibów Na bank johnego Deepa wysiuda

Iwka - KOCHANA STO LAT - Spóżnione ale szczere!!!!
Żyrafko Kochana przeczytałam o stópkach- Mi ortopeda mówił że do chyba 4 czy 5 roku życia stopki się wykształcają więc nie masz się co martwić ! Zdjęcia ze spacerku RE- We -La Cja! Super że Dzidziunia ok

I już widziałam na fb że robi puk puk puk
Klementinko- doczytałam że wróciliście do domku

Jak się mają Chłopaki? I jak Mamusia sobie radzi z dwoma szkrabami?
Asencja- Jak Chłopaki się mają? Przeszło już Michasiowi te wstrętne choróbsko? A Krystianek wyzdrowiał do końca?
Zdecku- Wszystkiego Naj Naj Naj ! Życzenia spóżnione ale szczere!!!!
Izia- Jak się masz Kochana?
Emalia- Z hemoroidami to DO LEKARZA MAARSZ!!! Tutaj nie ma żartów Kochana! Buziaki!
Kasiek - Kochana wytrwałości i Kciuki trzymam mocno!!!! Buziaki!!!
Mika- Kochana powodzenia w odcycowaniu!!! Trzymam kciuki za Was Kochana

Widzę że Ercio też matematyk pierwsza klasa
Nadika - Kochana jak zdróweczko? Polecam pokroic w kosteczkę 3 ząbki czosnku , 1 cebulkę - posolic i zalac szklanke do 1/3 oliwą z oliwek. po 156 minutach mikstura juz gotowa i możesz sobie zrobic kanapeczkę - maczać chlebek w tym Bardzo pomaga. Natankowi profilaktycznie możesz tez dac chlebek z odrobiną takiej oliwy. O ile będzie chciał to szamac. Jaś dostaje i uwielbia taką "BUŁU"
Lencja :*:*:*
Eagle - Kochana jestem pewna że 3 dni i znów będziesz w domku ze swoimi dzidziami , tylko już trzema

Ufff troszke sie udało! Z góry przepraszam że nie wszystkim i nie wszystko. Jak coś i kogoś przeoczyłam to wybaczcie
Jas wstał , juz szamie śniadanko

Miłego dnai Kochane