reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ale a gdzie dla mnie miejsce na stołeczku podiumowym?<foch>:-D

Kochaniutkie ja w zasadzie z taka prośbą do Was co myslicie o kamerowaniu wesela?bo koszt ogromny, a w zasadzie płytke kazdy oglada raz a potem lezy w kacie....I nie wiemy w końcu czy zamawiac czy nie...Jakie sa Wasze opinie?

No i stało na 8.09.2012:-)

reklama
hej, ja też się witam, ale tylko na sekundę, bo przeziębienie mnie jeszcze męczy:-(
chce tylko złożyć życzenia solenizantce, mam nadzieje, że później uda mi się was nadrobić

Zyrraffko kochana w dniu urodzin życzę ci wszystkiego najlepszego,
niech Łukaszek zdrowo się chowa i daje wiele radości,
każdy dzień niech przynosi wiele miłosci
Sto lat Sto lat!!!
no i
oczywiście życzę Ci córeczki:-):-)
Zobacz załącznik 433822

Dziękuję Kochane za zainteresowanie nami podczas naszej nieobecności:*** Dziękuje Kolenderce za przekazanie że bylismy u mojej Mamy.
Co u nas? Spędziliśmy piękne , fantastyczne 2 i pół tygodnia u mojej mamuni. Jasiek zachwycony! Zrobił tam takie postępy że sama nie moge uwierzyć że mam takie kontaktowe dziecko:tak: Każdy dzień przynosił coś nowego. Jaś gada jak mamusia:-p Do tego zaczął pięknie reagowac na prośby. Np Podaje przedmioty o które go poproszę. Liczy skubaniec na głos do 12 !!! Przynosi klocki pojedynczo i pięknie liczy:-D. Jak się go zapytamy "A kto Ty jesteś?" to pięknie odpowiada "Siński!" Oj wiele by pisać :tak::-D Ja odpoczęłam baaardzo , zwłaszcza psychicznie! Moja mama też odpoczęła bo wyręczyłam ja w wiekszości obowiązków domowych. O ! I tyle u nas:tak:

Co do Madzi , Panie świeć nad jej duszyczką
[*] , to mi także brak słów i też uważam że została zabita... Od samego poczatku tej sprawy miałam takie przeczucie:-:)-:)-( Bo to wszystko co się działo to jakaś szopka była - sztucznością wiało na 100 km!
OluVip- KochanaTy jesteś WSPANIAŁĄ MATKĄ i jest tutaj wiele Mam , które są , tak jak Ty młodziutkie:tak: Np. Milusia , I wszystkie których nie wymieniłam - A wszystkie jestescie SUPER mamami. Ta cała Katarzyna nie dorosła do roli matki poprostu i ja bym to tak interpretowała! A Ty się Kochana nie denerwuj bo nie możesz!!!! :*:*:*:tak: AAA doczytałam gratulacje "dorosłego łóżeczka Jagódkowego! Jak Ona się ma??? Katarek minał? A zdjęcia cudowne Jagódka jaka śliczna i duża już a brzusio Cudny!!!!
Kajdusiu- Super ze sie odezwałaś Kochana!:tak: Się pytała kilkakrotnie o Ciebie też Pracusiu Ty nasz Kochany! Pisz mi tutaj szybciutko czy barszczyk Gosiakowi zasmakował? Doczytałam ze z Gosiuni to super grzeczna Dziewczynka:tak: a zdjęcia z balu cudowne:) Piotruś to musi isć na casting do następnej cześci Piratów z Karaibów Na bank johnego Deepa wysiuda :tak::-D:-p
Iwka - KOCHANA STO LAT - Spóżnione ale szczere!!!!
Żyrafko Kochana przeczytałam o stópkach- Mi ortopeda mówił że do chyba 4 czy 5 roku życia stopki się wykształcają więc nie masz się co martwić ! Zdjęcia ze spacerku RE- We -La Cja! Super że Dzidziunia ok:tak::-D I już widziałam na fb że robi puk puk puk
Klementinko- doczytałam że wróciliście do domku:-D Jak się mają Chłopaki? I jak Mamusia sobie radzi z dwoma szkrabami?
Asencja- Jak Chłopaki się mają? Przeszło już Michasiowi te wstrętne choróbsko? A Krystianek wyzdrowiał do końca?
Zdecku- Wszystkiego Naj Naj Naj ! Życzenia spóżnione ale szczere!!!!
Izia- Jak się masz Kochana?
Emalia- Z hemoroidami to DO LEKARZA MAARSZ!!! Tutaj nie ma żartów Kochana! Buziaki!
Kasiek - Kochana wytrwałości i Kciuki trzymam mocno!!!! Buziaki!!!
Mika- Kochana powodzenia w odcycowaniu!!! Trzymam kciuki za Was Kochana:tak: Widzę że Ercio też matematyk pierwsza klasa:)
Nadika - Kochana jak zdróweczko? Polecam pokroic w kosteczkę 3 ząbki czosnku , 1 cebulkę - posolic i zalac szklanke do 1/3 oliwą z oliwek. po 156 minutach mikstura juz gotowa i możesz sobie zrobic kanapeczkę - maczać chlebek w tym Bardzo pomaga. Natankowi profilaktycznie możesz tez dac chlebek z odrobiną takiej oliwy. O ile będzie chciał to szamac. Jaś dostaje i uwielbia taką "BUŁU"
Lencja :*:*:*:-D
Eagle - Kochana jestem pewna że 3 dni i znów będziesz w domku ze swoimi dzidziami , tylko już trzema:tak::-D

Ufff troszke sie udało! Z góry przepraszam że nie wszystkim i nie wszystko. Jak coś i kogoś przeoczyłam to wybaczcie
Jas wstał , juz szamie śniadanko:)
Miłego dnai Kochane

Żyrafko Kochana ! Dużo zdrowia , szczęścia i słodyczy! Sto Lat!!! Spełnienia marzeń tych malućkich i tych największych ! Niech Łukaszek rośnie zdrowo a maleństwo w brzuszku niech się pieknie rozwija !!! Buziaki!!!!

Gosiu- zdróweczka!!!!
Milusiu- Moim zdaniem warto kamerzyste wziąć. Ja żałuję że my nie mieliśmy. Mam 3 weseliska mojej rodzinki na płytach i na prawdę chętnie do nich wracam i ładuje akumulatorki :) Bo to wyjatkowe chwile
:tak: p.s. wejdz na skypka

Witam sie:)

Milusia ja nie biore kamerzysty bo to straszny koszt...a ja uwielbiam zdjecia ogladac i mam do nich sentyment:) wiec nie bedxiemy filmowac naszego przyjecia, plyta moze sie porysac i jej nieodtworzycie...ale to wasze zdanie jest najwazniejsze:)
Piekna data:):):) ja mam 12.10.2012
Myslalas jaka suknie chcesz? jaki kroj?:) bo jak do szycia to jeszcze z 2 miesiece i bedzie trzeba wymiary brac:)

Perfecta super ze wypad do mamuni sie udal:) u mnie to niemozliwe bo mama mieszka kolo mnie;p
normnalnie jestem w szoku ze synus takie postepy zrobil=)

Zyrraffko STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM:)

ja tak na 3 sekundy z moim "lokatorem" małym bo zmykam na badania, chyba już ostatnie

cos obiecanego
003.jpg004.jpg005.jpg006.jpg

Cześć kochaniutkie ! My już w domku fajnie było ale krótko i strasznie zimno jak będę miała trochę więcej czasu to napiszę więcej i wstawię parę zdjęć na razie zmykam na rehabilitację papa

hej,
ja cały czas przeziebiona,
Perfecta dzięki za przepis na miksturę, jak mąz wróci z pracy to zaraz zrobię bo chwilowo mam brak oliwy :) a żeś się dzisiaj rozpisała :) super że Jasiek zrobił taki postęp no i Ty sobie odpoczęłaś
milusia no to poraz kolejny gratuluje!!!! ad kamery to ja uważam że fajna rzecz na ślubie i weselu, może potem leży przez dłuzszy czas na pólce zakurzona ale czasem napewno się do niej wraca i wspomina te wspaniałe chwile.
zyraffka wszystkiego naj naj!!!! no to Łuki też słabo jada- mnie już ręce opadają bo dzisiaj od rana to nawet mleka nie wypił,zjadł tylko plasterek wędliny. Na obiad wzięłam wczoraj od mamy rosołek to mam nadzieję że zje bo lubi.
eagle piękny brzusio, Ty chyba nic nie przytyłaś tylko brzusio urósł :) jak po badaniach??
olavip Ty jesteś bardzo dobrą mamą i nie masz nic sobie do zarzucenia. Poprostu jedne matki dojrzały do takiej roli a inne nie. Wiem że istnieje taka powszechna opinia,że gówniara i sobie nie poradzi z macierzyństwem, ale wiek 21-23 lata to przecież wcale nie gówniarstwo. Nasze matki też w tym wieku rodziły i było ok. Tutaj chodzi o dojrzałość psychiczną i charakter kobiety.
gosiagro zdróweczka!!!

Sorki że nie wszystkim zdążyłam odpisać ale moje dziecię mnie dzisiaj wykańcza!!! zajrze później!!

Witam się i ja u nas mroźno strasznie w tej chwili -17!!!
Wczoraj odprawiłam męża i dalej słomiana wdowa:)
Eagle super brzuszek:)
Milusia my mielismy i nie załujemy!
Żyrafka sto lat dużo zdróka!
Emalia musissz coś z tym zrobic zreszta ja tez;)
Julia macie super date:)
OLAVIP jestes SUPER MAMĄ!!!
Izia a co to za rehabilitacja??

reklama
Mamo kubulki zazdroszcze takiego wyjazdu...:) a jak tam tesciowa podroz zniosla?:)

Izia no wlasnie o co chodzi z ta rehabilitacja? cos ominelam?

eagle
piekny brzuszek=) powodzenia na wizycie:)

Do góry