Hej maminki :-)
Dzisiaj w koncu mam troche czasu zeby popisac cos z wami,chlop poszedl do pracy a maly teraz spi :-) U nas tez juz zaszla pewna zmiana maly dostal ostatni moj pokarm w sobote :-( od niedzieli jest juz tylko na MM,niestety pokarmu mam tak malutko ze nie oplaca mi sie juz odciagac go ani sie tak katowac,no trudno sie mowi ale i tak jestem bardzo zadowolona ze tak dlugo wytrzymalam i prawie 3 miesiace odciagalam caly czas mleczko dla malego :-)
U nas pogoda jest typowo zimowa,snieg sie trzyma chociaz wczoraj swiecilo slicznie sloneczko to troche sie sniegu utrzymalo
andrzelika 59kg wazylam jak bylam u kontroli po pologu czyli 6tygodni po porodzie a teraz to nawet nie wiem ile waze ale bedzie cos kolo tego samego a wzrostu to mam malutko bo tylko 155cm
a tutaj masz linka na seriale polskie i nie tylko ;-) i nie trzeba sie tam rejestrowac czy cos oplacac,wchodzisz i ogladasz

;-)
1. SerialeOnline.pl - Polskie Seriale Darmowe Filmy Online TV
Gola ach te chlopy ehhh moj tez czasem potrafi rzucic podobne haslo a na samym poczatku to az mnie dobijaly zwlaszcza jak mial 2 tygodnie wolnego ehh Ja wstawalam caly czas w nocy a on jedynie czasem wstal jak maly plakal a Ja mleko mu przygotowywalam no to wstal i uspakajal go a czasem go jeszcze nakarmil jak widzial ze bede musiala potem jeszcze odciagac ale zaraz potem hop do lozka i spi dalej

a teraz maly w sumie az tak czesto sie nie budzi w nocy 1-2 razy
No a dzisiaj mnie zaskoczyl maly jadl 4:30 potem troche marudzil bo baczki puszczal i tatusia chyba obudzilismy bo poplakiwal wiec przyszedl o 5 do malego i znim se lezal a potem sie szykowal do pracy
Przekichane macie z tymi ubezpieczeniami dzieci,my to jednak mamy duzo szczescia,Ja to tylko zarejestrowalam synka do mojej przychodni i tyle zadnych ubezpieczen czy czegos tam im nie trzeba a i do tego moje dziecko do 16 roku zycia bedzie miec wszystkie leki za darmo ktore bedziemy kupowac na recepte

co kraj to inny obyczaj itd