Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jka sie karmi to chyba lepiej piersi zasłonić? Czy wystarczy brodawki??

angie super że Kingusia tak ładnie przybiera!!! Co do solarium to chyba się wybiorę w tym tygodniuJka sie karmi to chyba lepiej piersi zasłonić? Czy wystarczy brodawki??
Dziewczyny ja bym się chętnie do Was przyłączyła... muszę nad tym pomyśleć. ja sobie za bardzo pofolgowałam ze słodyczami po porodzie (Mai nie szkodziły) i mam teraz nagrodę w postaci brzucha... Ale już jakiś czas ograniczam słodycze, a właściwie staram się wcale nie jeść (dziś zjadłam 4 kostki białej czekolady studentska ze Słowacji- jest przepyszna!!!!). W każdym razie trzymam za Was wszystkie i za siebie też kciuki!!!!!!&&&&&&&&&&&&&
ANGIE REGENERACJA SKÓRY TO 28 DNI ja bym jako fachowiec nie wzięłabym na siebie odpowiedzialności i nie puściłabym klienta na solarium po kwasach czy po mikro po 10 dniach chyba że jest to robine b.delikatnie na zasadzie peelingu - ale tak czy siak miesiąc koleżanko bo skóra po złuszczaniu nie ma warstwy rogowej która stanowi ochronę przed uv itp. znam takie przypadki że kosmetyczki zezwalają ale chyba nie mają pojęcia ile czasu trwa regeneracja i jakie to nierozważnemożna cialo opalać ale trzeba czymś grubym przykryć twarz nasmarowaną filtrem przynajmniej 15. i po mikro też filtr stosować nawet zimą i uważać na silny mróz bo nic skóry nie chroni .. można chodzić po dworze ale nie zaleca się długich spacerów bo skóra może ulec podrażnieniu ..
![]()
a mrozy mi narazie nie groza, tej zimy to min bylo 0 stopni jak narazie
mojego M obudziła o 1 w nocy i z nia poszedl ale chyba chłopakow nie było...Uwielbiam z nia isc na spacer a za nami przynajmniej 2 psy...Miałam ja wysterylizowac ale zawsze mi szkoda i tak do kolejnej cieczki...