reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

ala na urlopie Ci się nudzi???:szok: ja też jestem na urlopie i dopiero teraz czuję ze zyję! nie nudzi mi się ani trochę, uwielbiam siedziec w domku jest tyle zajęc które mozna robić, a jak się pracuje to nie ma na nie czasu. Ja to nienawidzę pracować:baffled: Takze teraz jestem w swoim żywiole:-D

reklama
roxiii-widze ze my podobnie , gdybysmy nie musialy to bysym nieszyl do pracy :) kurcze w domu zawsze cos jest do zrobienia sprzatanie gotowanie , prasowanie zakupy :D teraz jak pracuje to juz wogole sie z niczym nie wyrabiam adzis czekaja na mnie 3 pelne kosze prasowania , nazbieralo sie troche heheh milego dnia :)

Widzę że nie jestem sama:-D ja jestem strasznym leniuszkiem i gdyby nie pieniadze napewno bym nie pracowała, bo po co? jest tyle fajnych rzeczy do zrobienia:tak: naszczęscie jeszcze mam 4 dni urlopu, no ale w czwartek juz praca :baffled:

a ja dzisiaj pracuje do 16 i mi sie nie chce;/ a ptasie lmeczko nawet wyszlo troche sie zlalo ale jest dobre:) juz polowy nie ma:) ale ze mna jest tak, ze ja robie placki ale prawie ich nie jem. Bo jakies slodycze, cukierki to mnie odrazu po nich muli jedynie jak cos to kawaleczek domowego ciasta;]

Roxii jak tam dzisiaj samopoczucie??:-)
Dzięki,u mnie bez zmian, nie czuję się jakos inaczej albo wyjątkowo:sorry2: czuję się tak jak na @ co jakiś czas skurcze w dole brzucha:baffled: naszczęscie do wtorku juz niedaleko i wystko będzie jasne, męczy mnie juz to czekanie...
A jak tam inne testujące? ala, sakmi, ewa??? Ewa czy Ty przypadkiem nie dzisiaj miałaś testować??????

reklama
Roxii - u mnie tez bez zmian, plecki i siusiu:), brzuszek troszke czuje, ale tak jakos inaczej niz na @. W domku posprzuatane, obiadek zjedzony i dalej nudy. Puzniej na jakis spacerek sie wybiore:)

Do góry