lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
ja zdecydowanie opowiadam sie za praca. w domu se mozna posiedziec miesiac czy 2 a potem nuda przychodzi i czlowiek nie robi nic produktywnego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tydzien lub dwa urlopu to minie szybciutko i dalej to samo. Jak się pracuje to człowiek funkcjonuje jak maszyna, każdy dzień taki sam. No to jeszcze zależy o charakteru pracy, jak ktoś robi coś co lubi to super to pewnie praca moze byc satysfakcjonująca, ale większość ludzi nie ma wymarzonej pracy niestety. Zazdroszcę ludziom którzy lubią pracować, pewnie żyje im się zdecydowanie lepiej, a ja ciągle narzekam ze muszę pracować
lolitka ehh chciałabym chociaz te dwa miesiące sobie w domu posiedzieć, co ja bym za to dała..... A tak ciągle praca, praca, pracatydzien lub dwa urlopu to minie szybciutko i dalej to samo. Jak się pracuje to człowiek funkcjonuje jak maszyna, każdy dzień taki sam. No to jeszcze zależy o charakteru pracy, jak ktoś robi coś co lubi to super to pewnie praca moze byc satysfakcjonująca, ale większość ludzi nie ma wymarzonej pracy niestety. Zazdroszcę ludziom którzy lubią pracować, pewnie żyje im się zdecydowanie lepiej, a ja ciągle narzekam ze muszę pracować
![]()
Gratuluję podwójna mamusiu i witaj w gronie bliźniaków :-)...wiecie co..hehe nie wytrzymalam i dzis poszlam do innego gina i mam dwie fasolki)
Zobacz załącznik 436249