reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

dzieki za trzymanie kciuków:tak: pierwsza część wypalila i juz jestem po zabiegu, teraz tylko trzeba czekać na efekty:-):-) więc pozytywne fluidki na pewno się jeszcze przez najbliższe 2 tyg przydadzą:tak: musi się udać!!! Uff tak sie ciesze, że doszlo do zabiegu bo bałam się powtórki z zeszłego razu, przygotowania, leki i do niczego nie doszło...

No to trzymam kciuki. Rozumiem, że za 2 tygodnie testujemy? :-)

reklama
GOSIU &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno trzymamy

Kasiu bylam mnostwo razy w Malcie ale niebylam tam...chyba... na ktorym poziomie to jest? planuje w marcu jechac na male zakupy:)

GOSIU &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno trzymamy

Kasiu bylam mnostwo razy w Malcie ale niebylam tam...chyba... na ktorym poziomie to jest? planuje w marcu jechac na male zakupy:)

bo ten sklep jest chyba od niedawna. Dokładnie nie powiem Ci gdzie, bo nie mam orientacji w terenie za dobrej ale na tym najniższym poziomie :-)

Gosiaczku ale sié cieszé .... czyli kciuki nadal zacisniete!!! Jestem caly czas myslami z Wami....Bedzie dobrze, zobaczysz!!!!
Co do plytek, przyznaje szczerze ze ostatnia morfologie mialam w lipcu i wtedy plytki byly w normie 180tys....co do kolejnej ciazy nikt nie moze dac mi gwarancji na nic....wiec to bedzie loteria...i stad ten ból....no ale pozyjemy zobaczymy co przyniesie los.....Jeszcze raz mocno trzymam kciukasy za Was!!!! Usciski dla Majeczki!!!!

Gosia ja wysylam te fluidki co ze mnie podwojna mamusie zrobily niespodzianie rok temu:-)
prosze myslec pozytywnie i wyobrazac sobie siebie z dwojeczka, pozytywne nastawienie najwazniejsze
a kciuki zacisniete

Jasiek wlasnie zrobil sobie maseczke z jablka i gruszki, tak u nas koncza sie proby samodzielnego jedzenia ale musi sie nauczyc bo niedlugo do przedszkola a tam nikt nie bedzie go karmil.
Dajecie juz dzieciom owoce ze skora? winogrona, jablka itd?

reklama
ja tak na momencik, później zajrzę na dłużej

Gosiu ja także przesyłam moc ciążowych fluidków, wszelkich mocy itp ( a chyba mam ich spore zapasy;-))jak my z Olą będziemy się rozpakowywać to przecież ktoś musi przejąć pałeczkę na wątku:-)
będziemy nadal trzymać kciuki a Ty kochana myśl pozytywnie i rozmyślaj o urządzaniu mieszkanka pod kątem dwóch szkrabów, bo innej możliwości nie ma:tak:

Zyrafciu dobrze że juz w domku, teraz dużo odpoczywaj i korzystaj jak tylko możesz z lenistwa

Do góry