Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gosiaczku ale sié cieszé .... czyli kciuki nadal zacisniete!!! Jestem caly czas myslami z Wami....Bedzie dobrze, zobaczysz!!!!
Co do plytek, przyznaje szczerze ze ostatnia morfologie mialam w lipcu i wtedy plytki byly w normie 180tys....co do kolejnej ciazy nikt nie moze dac mi gwarancji na nic....wiec to bedzie loteria...i stad ten ból....no ale pozyjemy zobaczymy co przyniesie los.....Jeszcze raz mocno trzymam kciukasy za Was!!!! Usciski dla Majeczki!!!!
Gosia ja wysylam te fluidki co ze mnie podwojna mamusie zrobily niespodzianie rok temu:-)
prosze myslec pozytywnie i wyobrazac sobie siebie z dwojeczka, pozytywne nastawienie najwazniejsze
a kciuki zacisniete
Jasiek wlasnie zrobil sobie maseczke z jablka i gruszki, tak u nas koncza sie proby samodzielnego jedzenia ale musi sie nauczyc bo niedlugo do przedszkola a tam nikt nie bedzie go karmil.
Dajecie juz dzieciom owoce ze skora? winogrona, jablka itd?
gosiu i jak zakupy, udalo sie wszystko? :-)

Koriander jak wypad na sanki?
kolorowych snów
Chociaz ostatnio (chyba wplyw babci) zaczyna ladnie jesc widelcem i lyzka.

u nas dziś mały zawrót głowy, zaczęły sie ferie wiec młoda w domu, małż też jak na złość 2 dni wolnego ech a ja to bym najchętniej uciekła od całego towarzystwa![]()

gosiagro a widzialas babeczki tiramisu? Jak ciasto na jutro, juz sie piecze? Ja kupialm A. lizaka![]()
to już wiem co niedługo zrobię

i tam tez mamy sanki
jejku ja się boję porodu... pewnie dobije do 4kg
(a Jagoda urodzona w 41tyg i miała 3200g)