reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam
U mnie małe zamieszanie bo młody jest chory a wiadomo jak dziecko chore to marudne.
Umówiłam się na jutro na wizytę boję się że ......dziś znów mnie brzuch pobolewa i mam po prostu gęsią skórkę aby do jutra.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kochać, znaczy tworzyć, rzeźbić miłość w barwach jutrzenki. Kochać, znaczy być, chcieć być tylko po to, aby być z nim.
Kochac, znaczy miłować, miłować nad wszystko
co skończone i nieskączone.
Kochać, znaczy po prostu kochać.... [/FONT]

Wspaniałych Walentynek

reklama
Losiczko- no ja doczytałam, że Lori widziała, a nie słyszała dlatego życzyłam by usłyszała- to naprawdę fenomenalne przeżycie :) Czekamy zatem na wieści

Mój mąż też jak dostał test to patrzył na niego i patrzył i pyta najpierw czy to mój i czy to znaczy, że jestem w ciąży, bo jemu to nic nie mówi. :) Przytulił i ucałował. Potrzebował 10 godzin by ochłonąć i się z myślą oswoić. :)

SILENE-gratuluje a u ciebie to sam początek ciąży?jak dziecko choruje to połowa rodziny z nim tak to jest taka pora moja córka co chwile coś z przedszkola przywleka nie denerwuj się:-) LOSICZKA- a ty jak się czujesz?

wiolka tak sam początek, dziękuję,młody ma infekcje w moczu dokładnie nie wiem dziś rano mój M zawoził kolejną próbkę do badania no i czekamy na wynik.

SILENE-to super że jest fasolka teraz musicie sie starać nie denerwować:-) bo jest was już dwoje. Takie infekcje często dopadaję dzieci my córke leczyliśmy uroseptem lub furaginą przy infekcjii dród moczowych ja z nia w listopadzie byłam w szpitalu zapalenie płuc ja złapało okropne te choróbska dzieciaki męczą

WIOLKA czuje sie od rana jak sarenka okolo poludnia jak mis zima i tak juz zostaje do wieczora.

SILENE WIOLKA macie takie same awatarki hi hi mozna sie pomylic bo ja kojarze was po awatarkach a najwiecej to zmienia Lorelain he he

reklama
LOSICZKA- to fajnie dobrze ze takie objawy a nie inne dolegliwości cię męczą:-) powiedz mi myślisz ze lekarz może zobaczyć na usg coś jak sie jest 7 dni od zapłodnienia?na tym usg dopochwowym?bo dziś mi kazał przyjść chciałabym żeby mi powiedział że jestem w ciąży:eek: SILENE- u nas jest tak samo jak zaczęła chorować w starym roku to teraz co chwile nawraca jej paskudny kaszel i cały czas tylko w aptece siedzimy jeszcze dziś mamy dentyste

Do góry