Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mnie herbatka imbiorowa nie pomogła a wrecz przeciwnie, jescze bardziej wymiotowałam i mnie muliło jak wąchałam jej zapach, tak samo woda z cytryną, migdały, przegryzanie zanim sie wstanie z łożka - NIC NIE POMAGAŁO :-( jakiś dziwolong ze mnie hehe , na szczęscie teraz nie musiałam kombinować choć juz miałam kupowac specjalne tabl, w aptece na wymioty itd a tu proszę nie było takie potrzeby
ilonka trzymam kciuki za wizytę. nie dam rady dzisiaj wejść wieczorem ale jutro z rana będę śledzić co tam się u Ciebie skrywa
lorelain jak twoja wizyta?
krak super ktosiek. ja cały tydzień muszę czekać na spotkanie z kropeczką. tez się trochę stresuję brakiem objawów, ale w sumie wiem że nie każdy ma więc byle przetrwać ten tydzień.
ja się najgorzej czuję wieczorami. muli mnie ale jak coś zjem przechodzi no i spałabym na okrągło.
viola daj znać jak po wizycie
silene zdrówka dla dzieciaczków
katy tempka twoja bardzo obiecująca. kochana za Cibie szczególnie trzymam &&&&&&&&&&&&
Ilonko co z tego ze chlopa mam przy sobie jak z niego taki romantyk jak z mysiej piczki kaptur dla niego takie swieto to nie swieto ale mowilam juz wam ze on z nie z tej planety he he
SILENE-każdy organizm jest inny ja osobiście mam sporo znajomych które w ciąży wogole żadnych objawów nie miały zobaczysz jak będzie z tobą nie raz tak jest miejmy nadzieje że dzidzia ci troche odpuści:-)