reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fifka: oj to ci synuś niespodzianki robi :-)

atan: no współczuje, ale tak juz jest ze jak sie coś dzieje to wszystko na raz

fasolka: wsadziąłm rozek do prali i całą pościel zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)

Oj fasolka on juz mnie tyle razy obsikał... :-D Jak tylko jego ptaszek poczuje wolność od razu zmienia się w Karabin na matkę :-) Chociaż ojca też już obsikał nie raz... :rofl2:

Atanku współczuję... zawsze tak jest ze wszytko na raz na nas spada...

Fifka no to wesoło :) ja tez bede miec chłopaca i rozsadek podpowiada ze mam ciuszkow za duzo ale wlasnie takie historie i polozna w szkole rodzenia mowila ze tych ciuszkow przez to ich siusianie idzie wiecej niz przy dziewczynkach :)
Atanku ojoj no to sie Wam narobilo... ale mam nadzieje ze szybko sie uporacie i bedziesz miala znowu cieplutko

no ostatnio robili dachowki...i byla rura..i dziura jak robili a wtedy nie dzialalo ogrzewanie bo piec byl zepsuty a potem piec naprawili no i jako tako grzal grzejnik myslalam ze sie lekko zapowietrzyl i luzik a tu okazalo sie ze jedna z 2 rur byla zamarznieta i teraz odtajała,,, i pekla..

K&M nie masz za dużo ubranek... mu dziewczyny podesłały dwie paczki a ja wciąż nie narzekam na ich nadmiar :-D Dzisiaj na przykład dwa razy go w nocy przebierałam (a to ulał na siebie a to pielucha przeciekła) no i dzisiaj rano już dwa razy.... (zasikał sie...) Więc uwierz mi... od przybytku głowa nie boli...

reklama
Ja bym chciała mieć tego tyle,żeby prać co najwyżej 2 razy w tygodniu :-) ale zobaczymy czy mi się to uda :-)

matko ja oprócz pozamiatania dołu domu i zmycia podłogi w łazience i toalecie jeszcze palcem nie kiwnęłam dzisiaj :-D to sie nazywa leń :-)

Ostatnia edycja:
Do góry