Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jaki ładny pierścionek, ja właśnie lubie taki nie duże, delikatne pierścionki,
no mnie tez pachwiny bolą, chodze jak potłuczona, ciekawe kiedy to przejdzie
no własnie a ty prałaś już pościel bo nie wiem czy już zacząć czy nie
Mój maz do mnie dzowni i mówi ze nic mi na walentynki nie kupi bo zapomniał portfela, no ja mu tez nic nie daje bo siedze w domu o.
Ale w weekend wybierzemy sie na kolację gdzieś na miasto , tylko w co ja sie ubiore jak na mnie juz wszystko za ciasne :-(
tu jest promocja na biustonosze, wyglądaja jak te wszystkie na aukcjach tylko cenami sie róznią i nie wiem czy taki tani zamówić czy droższy
90B PROMOCJA!!! BIAŁY BIUSTONOSZ DO KARMIENIA (2107696463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Hahah Miq to zeleży ile przytyjesz, ja tam byłam bardziej zwinna jak na 9 miesiąc ciąży, ale to dlatego ze brzuch miałam mały ;-)
Haha a ja dzięki Lamiav zamówiłam sobie jeszcze dwa staniki do karmienia! Za taką cene to aż grzech nie kupić, a ja po każdej nocy i dniu muszę go swój prać bo mlekiem się zalewam...]
Co do butelek, ja mam Aventa i nawet ich nie używam...