reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej
klementinko
- pochwal się tym turkusem, jak już pomalujecie, strasznie ciekawa jestem efektu końcowego:-)

koriander - od kiedy planujecie dać Lile do żłobka? Jak się spotkanie z Lencja udało? jakaś fotorelacja by się przydała;-)

kajdusia - przykro mi z powodu twojej teściowej, mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje:tak: napisz potem co psycholog ci powiedział

zyrrafka - Majuska jakiś czas temu tez do wc za mną biegała, ale teraz nie ma problemu, zostaje w pokoju i się bawi:-) w ogóle ostatnio jakoś się więcej potrafi sama sobą zająć, od kilku dni rano jak wstaje po 6 puszczam jej bajki i je ogląda albo się bawi a ja przysypiam:zawstydzona/y:

Emalia ja jeszcze ich nie robilam ale sprawdzony w rodzinie przepis to te z Moich Wypiekow, np ten
Pancakes
Ja Hani pozwalam, bo chce, żeby skojarzyła do czego służy wc
ja tez biore Jaska do kibelka, po pierwsze wie do czego wc sluzy a po drugie wole zeby byl przy mnie niz mialby Jeremkowi palec do oka wsadzic albo rzucic w niego zabawka

Anecznik zeby poszalec jeszcze;-)
Kajdusiu nie wiedzialam ze tesciowa w szpitalu, zdrowia dla niej
Gosiu jak tylko zrobimy te pokoje to sie pochwale ale nie wiem kiedy to bedzie bo zawsze jak maz ma wolne inne sprawy wydaja sie wazniejsze, moze jak bedzie mial urlop to sie uda, choc juz przebakiwal ze wiosna bedzie cieplo i sciany szybciej wyschna, oby do drugich urodzin Jaska sie wyrobil

Byłam na tym połówkowym USG, z dzidzią wszystko w porządku, co do płci to niestety dupa blada bo dzidzia leży sobie w brzuchu ze ściśniętymi nogami (noga na nodze) i nic nie widać :-:)-:)-(

Hej kochane.
U nas pada deszcz :-(

Kajdusia- zdrówka dla teściowej. Trzymam kciuki za Piotrusia jutro&&&&&&
Zyrafka- przepraszam, nie chciałam Cię urazić.
Milusia- i jak tam laptop? Napiszesz coś do nas?
Kasiulka- Jasiek też ze mną chodzi do WC, bo bałam bym sie go zostawić samego, że coś sobie zrobi, tym bardziej ,że u nas remont i wszędzie pełno narzędzi.
Ale twoja dzidzia uparta. Oby kolejnym razem rozchyliła nóżki :)
Anecznik- to bardzo trudne pytanie :-D:-D Może jakiś ksiądz?
Gosia- fajnie masz ,że Majcia taka samodzielna. Ja też rano przysypiam> Jasiek sam włącza telewizor, ale długo nie ogląda tylko bierze się za plondrowanie szuflad i robi niezły sajgon :)
Klementinka- dziękuję kochana za przepis. Jutro zrobie i dam znac jak mi wyszły.

Ide obiadek szykować. :)

Miłego popołudnia :)

co za pogoda, leje deszcz :((( a myslam ze jutro majusia na sankach pojeździ u dziadków:(
klementinko
-dzięki wielkie za link do tych pancakes'ow, zrobiłam dzisiaj są pyszniutkie:tak: Majusia 4 sztuki zjadła:szok::szok:

Kasiulka - pewnie dziewczynka jak taka wstydnisia:-)

emalia -Majuska kiedyś szafki plądrowała, juz jej przeszło:-D

Ostatnia edycja:
witam się wieczorkiem, synek śpi, mężuś śpi, ja właśnie zajadam się budyniem czekoladowym i oglądam serial.

gosiu- Łuki ma co jakiś czas takie okresy, ze się przylepi do mnie albo do męża i nic nie można zrobić :-) w chwili obecnej ma bardzo ciężkie dni, oby mu do lipca przeszło:-D. Znowu uciekasz na cały weekend, nie ładnie:-( zartuję oczywiście i miłego pobytu życzę i ładnej pogody oczywiście

klementinko- zrobiłam dzisiaj pancaces z bananami, smaczne sa choć ja nie szaleję za takimi placuszkami, Łuki oczywiście nie tknął.

emalia- w żadnym wypadku nie czuję się urazona :-). nawet nie wiedziałam za bardzo o co chodzi, musiałam się cofnąć do ostatnich wpisów:-)

anecznik- co to za doły, wygoń je szybko!

kasiulka- wyganiaj doły, napewno będzie dziewczynka:-) już jedno usg potwierdziło, więc nic tam nie powinno wyrosnąć więcej:-)
co do hormonów to Łukaszello zasypany hormonami za 10 ciężarnych więc nie ma miejsca w domu na moje humory :-:)-( choć kilka dni temu usiadłam w kuchni i ryczałam z 15 minut z bezsilności przez niejedzenie Łukasza.

reklama
Witam sie wieczorkiem:)

Dziewczyny te doly chyba sa z powodu pogody za oknem, niestety u nas wszystko sie sypie:( wczoraj mialam strasznego doła,dzis tez mi ciezko wiec nawet weny na pisanie niemam:(
Odezwaly sie stare problemy i niewiadomo z naszym slubem teraz bedzie...ale to nie chodzi o nasz zwiazek.
Bede za jakis czas potrzebowac bardzo ale to bardzo kciuki,moze wam napisze na zamknietym o co chodzi...

Kasiu trzymam kciuki za dziewczynke;) P. ma dwie o\prywatne ubezpieczalnie,jestem ciekawa czy cos mu wyplaca...

Koriander na szczescie auto mozno nie zostalo uszkodzone...ale naprawa troche potrwa;/

Zyrraffko u mnie Mela dopiero zasypia bo bylismy dzis w gosciach i troche sie zasiedzielismy:)
a P. oglada telewizje:)

Klementinko juz niemoge sie doczekac tych foteczek z remociku,uwielbiam takie cos ogladac:)

I kurcze na tyle bo dalej niepamietam co mam odpisac;/

Do góry