reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Goldenlucy ja tak wyglądałam na początku ciąży:) piękny brzuszek i wogóle zgrabniocha z ciebie;)) wogóle wszystkie brzusie przecudne. Ja się narazie wstrzymuje bo i mój brzuszek się wstrzymał;)

Zobacz załącznik 436433

Oto mój brzuszek w 24 tyg. waga + 5,5kg, a w środku podobno dziewczynka:)

Sliczne brzuszki dziewczyny :tak: A to ja tez swoj zaprezentuje hehe
Zobacz załącznik 436793

No a ja rosne i rosnę, ale co sie dziwic w brzuszku dwa bąbelki, choć i tak wydaje mi się, że nie jest jakis mega:-).....a wasze singielkowe brzuchalki przesłodkie:-)
Zobacz załącznik 437704

proszę bardzo;-)wielki jak nie wiem co:zawstydzona/y:

ale macie cudne brzucholki:)i jakie szczupłe nogi:)
a o to mój 23 tydzień i 1 dzien:

Mamusie pełną parą..:-);-):tak::-D to Ja się dołaczam Zobacz załącznik 438288 z moim seksownymi wkładkami laktacyjnymi;-)

dZIĘKI- Kochane jestescie:) ale tak jak pisalam już- w uda mi idzie i uda mam jak DĘBY. Z boku wyglądam lepiej. A przed ciąża byłam normalna waga 61-62 przy wzroście 173.
Dl porównania zdjęcie z 11 tygodnia:)

Paulina- brzusio przesłodki- a tego ciepła CI zazdroszczę. Co do wkaldek i przeciekania to miałąm tak w pierwszej ciąży. Teraz mam tylko przy mocnym naciśnięciu:)

No to teraz ja pokaże swój brzucholek
dzisiejszy:-)
Zobacz załącznik 438977

Moj brzucholek

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Wszystkie brzuszki są super jedne większe drugie mniejsze :-)

jak ja lubię tu zaglądać tak raz na trzy dni bo wtedy się nowe brzuszki zbierają :tak:
goldenlucy ty to chyba coś oszukujesz z terminem na czerwiec :-D żart oczywiście, super bo już zaczyna się wyłaniać
esperanza w tej sukience pięknie się prezentujesz z brzuszkiem!
zaza jak patrzę na twoje zdjęcie to mi się wydaje że mamy podobne brzuszki - ślicznie wyglądasz!
Paulina twoje maleństwo to ma wygody - super!
siula twój brzuszek też taki okrąglutki!

no to i ja wrzucę mój aktualny
P1060277-1.jpg

reklama
siula goldenlucy jakie malusie te wasze brzusie są jeszcze:-) tylko czekać aż nagle wyskoczą do przodu;-) oczywiście są sliczne

kasia.natka super brzuchol! no i rzeczywiście podobne mamy brzuszki z tym, że ja 2 tyg do tyłu, aż się boję jak pod koniec będę wyglądać:-D

Do góry