reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sun7

Dziękuje bardzo no jak by sie udało to fajnie by było a jak nie to życie dalej idzie :)
Raz mi sie zdarzyło ze nakrecona bylam jak ruski czajnik okres zaczął mi sie spóźniać etc zrobiłam test i kuku negativ przytłoczyłam sie tylko tak więc trzeźwe i zdrowe myślenie.

Powiem wam że dzisiaj to mój spacer do pracy deszczowy był a do przejścia mam w jedną stronę 4 km pieszo:-(.... więc gdzie ta wiosna sie pytam ... ;p

Grzanka no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Sun ja wiem jak to jest z tymi zwolnieniami, ale czasem są rzeczy ważne i ważniejsze niestety, a jak nie wyleczysz tego teraz to potem i z miesiąc cię może nie być, także jak coś marsz do lekarza. Zrób też sobie w domu syropek siekierkę z miodu, cytryny i spirytu nie zaszkodzi a może pomóc.

Lamia no to co pisałaś akurat wczoraj było i do tego z pampersa też coś, jakaś tam pieluszka itp, ale oni dają co zajęcia coś. na pierwszych które prowadziła pani z fitnesu o ćwiczeniach dawała karnety dla nas i męża do klubu na cały dzień opena. dwa zajęcia opuściliśmy ale też dawali jakieś butelki, próbki i inne rzeczy.

Ostatnia edycja:
Grzanka, no objaw ciekawy :) a wcześniej nie testowałaś? Skoro u Ciebie w pracy tak jest, to lepiej wiedzieć. I jeszcze jedno, bo zapomnę znów. Nie boisz się być w ciąży przed ślubem? Nie chodzi mi o ludzkie gadanie, a o rzeczy typu samopoczucie, sukienka, która może stać się za ciasna i takie cuda. Bo ja bym się bała, dlatego zresztą przed ślubem dwa miesiące nic nie było.

Neciuszka ja wiem, że są rzeczy ważne i ważniejsze, no ale takie jest życie.. ja nie mogę sobie pozwolić na to, aby zostać bez pracy... Na jutro się zapisałam do lekarza i zobaczę co mi powie... jak coś to idę na L4

Grzanka, no objaw ciekawy :) a wcześniej nie testowałaś? Skoro u Ciebie w pracy tak jest, to lepiej wiedzieć. I jeszcze jedno, bo zapomnę znów. Nie boisz się być w ciąży przed ślubem? Nie chodzi mi o ludzkie gadanie, a o rzeczy typu samopoczucie, sukienka, która może stać się za ciasna i takie cuda. Bo ja bym się bała, dlatego zresztą przed ślubem dwa miesiące nic nie było.

Pracuje w zakładzie foto kasty z papierem fotograficznym są dosyć ciężkie do tego chemia ... rózne środki mocne do mycia poszczególnych części maszyny to wszystko jest feee dla kobiety w ciązy .

Nie ... jak będzie to sie ucieszmy :) Wszystko jest do ogarnięcia tak naprawde to na organizacje ślubu mamy zaledwie 3 miesiace... uważam że wszystko jest do zrobienia :) Wszystko zależy od postawy kobiety jak będzie wylądać kobieta podczas ciązy, szkoda że nie idzie tego przewidzieć mojej siostrze zostaly sie tylko 3 miesiace do rozwiązania a po niej nic nie widać by w ciązy była....
Więc ciekawe jak by u mnie było .

zafasolkujęodzaraz Witaj :)

reklama
witam moje panie ja dzis siedze w domu nie ruszam sie na krok, pada ciemno mokro a mi glowa peka, antybiotyk jak narazie nie przynosi ulgi... musze sie dzis zebrac i zaczac szykowac w 1 miejscu rzeczy do szpitala bo ja nadal w lesie z ta torba...
milego dnia

Do góry