reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Fioletowa - czyli co??? dopiero za 3 miesiące mi wróżysz??? :-D Ty bestio Ty ;-):-D
idź prosto do gabinetu lekarza, powiedz że staracie się o dziecko prosto z mostu, i że nie możesz pozwolić sobie na czekanie. Nie czekaj na termin z rejestracji.
Iza - dawaj foteczkę :tak:

reklama
Witam Was z rana :)
"Gorący" okres u mnie powoli się kończy... 7 dni wolnego:confused2:
Mój Małż bardzo sie ucieszył;-) wyściskał, ponosił i chwali się w te i we wte... nawet mojej mamie powiedział i jest teraz na mnie zła, że się sama nie pochwaliłam:rofl2:

MOU no pewnie, że się bedziesz udzielać- w starankach o trzecie rok po roku :laugh2:
Iza Gratuluję ! :)

Za chwilkę wizyta w przychodni z Kruszkiem.. siąpie mi dalej :-( i katar, kaszel... temp. 37,6- ale zęby mu wychodzą i sama nie wiem czy to od choroby, czy od zębów.
Dodatkowo tak go kaszle, że wymiotuje... wczoraj postanowił zwrócić na mnie swoje 250 ml mleka ledwo co wypite i to z odległości 0,5 m :confused2:

mou zastanawiam sie czy po prostu nie pójść nie zrobić tego rtg od ręki i potem iść już z fotką... tylko muszę zobaczyć gdzie są jakie ceny
ech jakby mi się przydało zwolnionko i parę dni na jeżdżenie po urzedach i poradniach...

Nenete - suwaczek musisz zmienić he he - bo Ci kolejny cykl leci i 23 dni do testowanka Ci zostało :-D
Pajkaa - zastanawiam się czy dalej mierzyć w ustach, bo nie podoba mi się to wcale a wcale... Lutkę wezmę za jakieś 3 dni. Powiedzmy w piątek - powinno być już po owu. I nie wiem czy nie przerzucę się na "stary" sposób mierzenia, bo widać że w moim przypadku mierzenie w ustach nie ma najmniejszego sensu, będę się tylko denerwować.
Kurczę - sama nie wiem.. ma to sens taka zmiana ???
Fioletowa - a lekarz pierwszego kontaktu nie może wydać Ci skierowania na RTG? Na RTG nigdy długo się nie czeka, tylko potem do specjalisty. U mnie do ortopedy czasami i 7 miesięcy był termin oczekiwania...
Albo jeszcze inna opcja. Leć na izbę, powiedz że obudziłaś się z wielkim bólem biodra, i masz problemy z chodzeniem. RTG i rozwiązanie na miejscu

Ostatnia edycja:
mou faktycznie pogibało ci wykres równo... u mnie się jakby uspokoił, teraz jak mierzę to zawsze z tej samej strony pod językiem i jakoś to się kręci... zobaczymy jak ten drugi cykl na castagnusie
hehe mam nadzieję, że mi wydłuży jak izie...
a w sobotę do ginki... chyba najpierw zadzwonię, żeby na pewno była ;-)

Dlatego co tam.... chyba już od jutra wrócę do starego sposobu. Albo zrobię inny numer. Zaraz sobie założę kolejny wykres, i ten w ustach doprowadzę do końca, a nowy będę miała mierzony starym sposobem, ciekawe jak to będzie wyglądać... :rofl2: mam 4 termometry a co tam :-D

Witam się z rana :-)

iza gratulacje :tak:

ja odebrałam wyniki bety........ z krwi pobranej wczoraj o 14.30 wynik 30 :-):-):-)
czyli teścior wczorajszy poranny miał prawo nic nie pokazać

reklama
Do góry