reklama
Mama - to co? GRATULOWAĆ można ???![]()
no mam nadzieję :-) jeszcze powtórzę za dwa dni zobaczę jak beta rośnie
K
Kinga85
Gość
mama to życze Ci aby ładnie przyrastała
gratki!
się posypało fasolek!!!
who next????
się posypało fasolek!!!
who next????Mama - to teraz test 25miu też powinien Ci wyjść
ale co tam test, jak możesz zrobić betkę to rób betkę :-)
Fioletowa - he he właśnie zrobiłam sobie wykres na ff, ponieważ zmierzyłam i miałam 37.07 po wstaniu, więc odjęłam dwie kreseczki i od dzisiaj na FF będę mierzyć starym sposobem
ale co tam test, jak możesz zrobić betkę to rób betkę :-)Fioletowa - he he właśnie zrobiłam sobie wykres na ff, ponieważ zmierzyłam i miałam 37.07 po wstaniu, więc odjęłam dwie kreseczki i od dzisiaj na FF będę mierzyć starym sposobem

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Witam Sie
Mama Gratulacje
Izaa Gratulacje
my juz na nowym mieszkanku
strasznie super tu jest
juz wszystko doprowadzone do porzadku
tylko siedze całymi dniami sama bo D w trasy jezdzi i wyjezdza z samego rana i w nocy przyjezdza.. tak bym chciała zeby nam sie teraz udalo... juz ujorona sobie wkreCAM a tu owu jeszcze nie bylo...
Mou dobre to na 2 wykresy
dopiero analize bedziesz prowadzic;D
Fioletowa idz na pogotowie powiedz ze sie nie wiem wywrócilas i strasznie biodro cie boli nie dośc ze zrobia ci rtg to jeszcze przy okazji z ortopeda to skonsultujesz
Mama Gratulacje
Izaa Gratulacje
my juz na nowym mieszkanku
Mou dobre to na 2 wykresy
Fioletowa idz na pogotowie powiedz ze sie nie wiem wywrócilas i strasznie biodro cie boli nie dośc ze zrobia ci rtg to jeszcze przy okazji z ortopeda to skonsultujesz
mou ja mam mega nadzieję, że sie na listopad załapiemy, o ile ginka mnie w sobotę nie zdołuje jakimś tekstem...
a ortopedę znalazłam na 6.03 za jedyne 74 złote... mam nadzieję że coś mi powie, albo usg zrobi czy coś...
a ortopedę znalazłam na 6.03 za jedyne 74 złote... mam nadzieję że coś mi powie, albo usg zrobi czy coś...
reklama