reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Mama - to teraz test 25miu też powinien Ci wyjść :tak: ale co tam test, jak możesz zrobić betkę to rób betkę :-)

Fioletowa - he he właśnie zrobiłam sobie wykres na ff, ponieważ zmierzyłam i miałam 37.07 po wstaniu, więc odjęłam dwie kreseczki i od dzisiaj na FF będę mierzyć starym sposobem :-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Witam Sie;)

Mama Gratulacje:)

Izaa Gratulacje:)

my juz na nowym mieszkanku;) strasznie super tu jest ;)juz wszystko doprowadzone do porzadku :) tylko siedze całymi dniami sama bo D w trasy jezdzi i wyjezdza z samego rana i w nocy przyjezdza.. tak bym chciała zeby nam sie teraz udalo... juz ujorona sobie wkreCAM a tu owu jeszcze nie bylo...

Mou dobre to na 2 wykresy ;) dopiero analize bedziesz prowadzic;D

Fioletowa idz na pogotowie powiedz ze sie nie wiem wywrócilas i strasznie biodro cie boli nie dośc ze zrobia ci rtg to jeszcze przy okazji z ortopeda to skonsultujesz:)

mou ja mam mega nadzieję, że sie na listopad załapiemy, o ile ginka mnie w sobotę nie zdołuje jakimś tekstem...

a ortopedę znalazłam na 6.03 za jedyne 74 złote... mam nadzieję że coś mi powie, albo usg zrobi czy coś...

2.jpg

reklama
Do góry