reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

sarisa, kania, marzy mi się taka karta bez limitu i szaleństwo zakupowe, ale niestety budżet domowy jest ograniczony :-( chociaż w weekend musze sobie buty kupić więc może jakąś spódniczke w promocji dorwe ;-) Ja nawet dżinsów ciążowych sobie nie kupowałam bo długo wchodziłam w swoje przedciążowe, zresztą w nich też wyszłam ze szpitala :-) ale kupiłam sobie takie płócienne na lato z pasem ciążowym, a reszte czasu przechodziłam w getrach, leginsach i innych rozciągliwych porciętach :cool2:

wioli, padłam :laugh2::laugh2::laugh2: ja też odrazu pomyślałam że ida pisze o wałkach kuchennych :rofl2::-p:rofl2:

reklama
Roxi ja też chodziłam w swoich spodniach bardzo długo. potem dorwałam jakieś większe, bo byłam pewna, że ja przytyję, że hoho a się okazało, że tylko 10 kg i nie trzeba mi spodni były, ale jak je już miałam ;-) to we wrześniu i pażdzierniku się przydały :-)

To tylko ja wygladalam jak bomba atomowa której przedciazowe spodnie klinowaly sie na lydkach?pięknie

Wioli jakoś trudno mi w to uwierzyć że tym bomba atomowa w ciąży...
Sarisa to niewiele przytyłaś w ciąży.
Roxannka życzę zatem udanych zakupów w weekend :-)
Poza tym nie dziwię się że ze szpitala w normalnych spodniach wyszłaś, jak Ty chudzina taka że hej...

Taaa jasne, po ciąży pewnie nic nie zostało i pewnie jeszcze trochę masz mniej niż przed :-) ja jakieś 4 kg muszę zgubić i pewnej "oponki" się pozbyć.

reklama
kania, to fakt że po ciąży dużo spadło, ale teraz niestety nadrabiam :-( A opone to mam taką solidną, jak od ciężarówki :ninja2:

Do góry