reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

moriam wspaniały zestaw, świetnie sobie go obmyśliłaś i dobrałaś :-) ! torebka rewelacyjna, jeszcze takiej nie widziałam :-)

kroma pupa sie podnosi mówisz :-D mysle ze i facetom cos sie podnosi na widok laski w szpilkach :-D :-D

ja podobnie jak moriam na co dzień latam w szpilkach i baardzo polecam, jakoś tak bardziej kobieco sie czuje ;-)

kroma fajna koszuja :tak: przypomniały mi sie czasu jak tylko w tego typu ubraniach latałam..ach to były cudowne czasy :sorry::rolleyes2:

reklama
Sarisa- ja mam taką ciążówkę koszulę długą co ją do tej pory noszę, uniwersalna jest i ma podobny styl co ta wyżej tylko jest cała granatowo niebieska.

Ida to dawaj ta liste;-)
chyba nie jesteś całkiem świadoma o co prosisz:-D:-D:-D

kroma, widzę że styl mamy podobny;-)
sarisku, pewnie że znajdziesz takie koszule!!! ja jak byłam w ciąży to znalazłam za grosze na allegro oczywiście taką a'la ciążówkę z Pumy:rofl2:a noszę ją nawet teraz czasem bo nie widać wystajacego wałka:cool2:

Jestem zwolenniczką luźnych rzeczy i widzę, że wy też w "ciążowych" ciuszkach czasami śmigacie. Mogłabym mieć z dwie półki spodni, jedną swetrów i bluz, jedną T-shirtów, i szafkę butów sportowych :-) Na sukienki i spódnice miejsca brak...;-)

Ja przed ciążą miałam tyle luźnych bluzek, bluzeczek, głównie tunik, że praktycznie nic ciążowego nie kupowałam :happy:

kania, u mnie też w szafie praktycznie nie ma spódnic i sukienek, ale ostatnio zaczeło mi tego brakować :zawstydzona/y: Czasem miałabym ochote wskoczyć w jakąś fajną spódnice i się do pracy troche "wylaszczyć" ;-) ale zupełnie nic takiego nie mam i jak widze niektóre babeczki u mnie w biurze to im zwyczajnie zazdroszcze :sorry:

Roxi oxi to nic brać karte i do sklepa po sukneiniunie tudzież spódnisie pójść :-). Ja lubię bardzo lubię....jakbym w biurze pracowała to bym się tak sroiła ;-) ......choć spodnie i też by u mnie zagościły....mówisz tuniczki u Ciebie królowały i nic ciażowego nie kupiłaś ?? To podajmy sobie dłoń...ja też tuniczki, itp itd. Jedynie co kupiłam to spodnie ciążowe, bo bez jensów to jak bez majtasek ;-).

Ida pokaż mi ten wałek ;-), bo ja póki co widzę same czołgi

Roxannka to chyba ten czas, by mąż użyczył swej cudownej przyjaciółki "karty" i iść na zakupy co???
Sarisa, ciąży też spodnie tylko zakupiłam a tak całą przechodziłam w getrach i tunikach jak Wy.
Ida też bym chciała zobaczyć ten wałeczek, chyba coś Ci na wzrok siadło po tych korkach heh ;-)

Ostatnia edycja:
Ida a po co ty pod bluzkę wałek chowasz?:-pZeby mąż nie widział czym go zamierzasz potraktować:-D

reklama
Do góry