reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek modowy

reklama
na szybko wstawiam fotki naszych weselnych kiecek.
Swoja sukienke wam dodatkowo obfoce, bo niewiele jej widac kurcze, szczegolnie ciekawego tylu.
Niestety przez zamieszanie i chorobsko Maury wiele zdjec nie mam:(

Ostatnia edycja:
Moriam sukienka z góry śliczna, tylko nie wiadomo gdzie się kończyła ;-)
Śliczna z Was rodzinka !!!

moriam- fajna kiecka, pewnie na styl mała czarna na dole, lubię takie świecące, mała też fajną sukienkę, no dosłownie jak z reklamy jesteście.

Reantka fajna torba :-)
Strip fajowa sukienka, ale u mnei nie deklot jest problemem ;-), bo mój uwielbia jak właśnie się dekoltuję (tylko ja nie lubię)
Moriam a Wy jak zwykle śliczni i sukienunie też ;-)

moriam, kroma ma racje: wyglądacie jak z katalogu:-) szkoda tylko ze Maura nie pobalowała bo wygladała ślicznie jak księżniczka:tak: dawaj zdjecie "na sucho", bo tyłu jestem ciekawa;-)

moriam śliczne masz opakowanie :-) bo niby prosta jakie fajnie wrażenie robi :rak: zrobiłabyś jeszcze zdjęcie takiej na wieszaku? jestem ciekawa jaka długa jest i jak plecy ;-)

Ladys , special for you!!:-)
zdjecia kiecki i calego zestawu;)
niestety , fotograf ze mnie kiepskii fotki takie sobie , nie ddaja uroku calosci, ale jak obiecalam, to daje;-)

IMG_0186.jpgIMG_0188.jpgIMG_0189.jpgIMG_0191.jpg

AAA,, I dzieki za mile slowa:))

Ostatnia edycja:
reklama
MORIAM super kiecka i te buty tylko nei zalapalam sie na fotki wasze!!! poslij mi na priva pliiiz.

Do góry