reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

a ja w sobote 11 to pewnie po niedzieli dopiero dostane

takie coś sobie zakupilam do latania po zakupy

bb10.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
RENATA właśnie kurier przyniósł mi pierwszą część zakupów (bo zamawiałam wszystko na 2 tury) :-) powiem Ci, że ich jakość jest baaardzo dobra i wyglądaja zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach :szok: także ja jestm pod wrażeniem tym badziej, że wszystko dodatkowo jest elegancko zapakowane, dokładnie opisane itp. itd. nosz szok. Szkoda, że w PL takich standardów, jeżeli o zakupy przez www chodzi, nie ma.

Makuc a już mialam dzisiaj pisać do Ciebie że chyba coś nie tak będzie że tak długo nie ma przesyłki,ja też zamawiałam na 2 razy bo kilka rzeczy które chciałam najpierw wyświetlaly się jako sprzedane a później wskoczyly że są dostępne,no nic to czekam i ja.

to trwa tak długo, gdyż te ubrania z holandii do pl przesyłają :szok::eek: teraz przynamniej wiem, że jeżeli cos sie tam zamawia to nie może to być nic pilnego, bo czas oczekiwania to 2tyg. a nawet ponad. Chociaż rzeczy są tego warte. serio.

maqc, a oto moja lista zyczeniopytań:
1) to ta strona do której link renata wstawiła?
2) mogłabyś realfotki wstawić?plis:-)

ad życzeniopytanie 1) tak - bershka.pl
ad życzeniopytanie 2) tak - jutro wstawię, gdyż teraz by to obudzeniem Alutki skutkowało (szafa jest przy jej pokoju, a to co przjszło, GDZIEŚ do niej (tj. szafy) włożyłam :laugh2:)

mi też się podoba :tak: tylko że ja w sukienkach nie chodze :sorry:

alicja, a mój mnie właśnie namawia na takie dekolty :-D;-)

reklama
Do góry