Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no luźniejsze, luźniejsze jak by nie patrzeć :-);-) chociaż ja np. bluzki mam przeważnie M ale to raczej z tego względu, że S są dla mnie za krótkie ,a ja nie lubię mieć bluzek, w których przy podnoszeniu rąk widać mi kawałek brzucha
maqc, a co to za rozmiar spodni był tych co za duze się okazały???i ja nie wierzę (tym bardziej że hm powiedzmy że wyobrażam sobie twój rozmiar porównywalnie do mojego) że TY M nosiszweź przestań jaja robić
ida rozmiaru to ja Ci może lepiej mówić nie będe ale jak chcesz to mogę zrobić im zdjęcie i Ci tentegnąc jak będziesz chciała :-) a Twoje nowe spodnie to skąd? na alledrogo nabyte?
ja i Maura mamy juz kreacje kompletne, ale , wybaczcie, zdjecia to juz chyba z samej imprezki wstawie, bo w wirze przygotowan do wyjazdu nie mam na nic czasu
nie a zamawiałam 8.02 teoretycznie mają od 3 do 5 dni roboczych na skompletowanie przesyłki i potem wysłanie, więc powinnam ją dostac dzisiaj albo najpóźniej jutro.