reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

reklama
no luźniejsze, luźniejsze jak by nie patrzeć :-);-) chociaż ja np. bluzki mam przeważnie M ale to raczej z tego względu, że S są dla mnie za krótkie ,a ja nie lubię mieć bluzek, w których przy podnoszeniu rąk widać mi kawałek brzucha :laugh2:

maqc, a co to za rozmiar spodni był tych co za duze się okazały???i ja nie wierzę (tym bardziej że hm powiedzmy że wyobrażam sobie twój rozmiar porównywalnie do mojego:-p:rofl2:) że TY M nosisz:-Dweź przestań jaja robić:-p

a ja ostatnio zaszalałam i kolejne dżinsy kupiłam:zawstydzona/y:

ida rozmiaru to ja Ci może lepiej mówić nie będe ale jak chcesz to mogę zrobić im zdjęcie i Ci tentegnąc jak będziesz chciała :-):-p a Twoje nowe spodnie to skąd? na alledrogo nabyte?

ja i Maura mamy juz kreacje kompletne, ale , wybaczcie, zdjecia to juz chyba z samej imprezki wstawie, bo w wirze przygotowan do wyjazdu nie mam na nic czasu:(

reklama
nie :crazy: a zamawiałam 8.02 teoretycznie mają od 3 do 5 dni roboczych na skompletowanie przesyłki i potem wysłanie, więc powinnam ją dostac dzisiaj albo najpóźniej jutro.

Do góry