reklama
R
rysia85
Gość
Makucku byłam w innych sklepach (do tej galerii co jest mohito dotrę chyba jutro jak dobrze pójdzie i wtedy napewno sprawdzę
).a co mój chłop na to??!!a on na to jak na lato;-)a szczerze to napewno nie jest zadowolony że przepuszczam na głupoty ( a inaczej tego nazwac nie umiem...bo kupuje a później nie chodzę)kasę
ale nie jest zorientowany tak do końca ile tej kasy przepuszczam
a co kupiłam...długą szarą bluzę (taką przed kolana),czarną kurtkę (ale to już bardziej na wiosnę),sukienkę w kolorze ziemi z dodatkami różowym i pomarańczowym,jakąś pomarańczową tunikę (a można by ją nazwać nawet sukienką),czarne spodnie,czarny sweter,piżamę i kilka badziewnych pierścionków
jak będę miała jutro choć trochę chęci to porobię zdjęcia i wstawie je na ten wątek (chociaż za bardzo nie ma się czym chwalić
)

makuc
Fanka BB :)
to rzeczywiście zaszalałaś :-):-):-) czekam na zdjęcia w takim razie. I ciekawe czy RENATA się swoimi zakupami pochwali? ;-)
KANIA ja tak na dobrą sprawę nie lubię robić zakupów dla siebie i robię do bardzo rzadko ale jak już mnie wena jakaś dopadnie, tak jak to było ostatnio zresztą, to jednak więcej niż jedną rzecz zamawiam/ kupuję wtedy i o

KANIA ja tak na dobrą sprawę nie lubię robić zakupów dla siebie i robię do bardzo rzadko ale jak już mnie wena jakaś dopadnie, tak jak to było ostatnio zresztą, to jednak więcej niż jedną rzecz zamawiam/ kupuję wtedy i o

Kania78
...
Makuc ja właśnie dla siebie też nie lubię kupować, po ciąży jakby mój gust się zmienił czy cooo wiele rzeczy mi się nie podoba, wszędzie jest to samo, pół miasta chodzi w tych samych ciuchach a ja nie lubię chodzić w czymś co większość się obnosi więc buszuję po lumpkach w poszukiwaniu "okazji" ale najczęściej kończy się tak jak dziś, że dla siebie nic nie znajdę...
Rysia to się nieźle obłowiłaś, czekam na zdjęcia.
Rysia to się nieźle obłowiłaś, czekam na zdjęcia.
renata borysek
Fanka BB :)
reklama
Podziel się: