reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

RYSIA a Twój mężczyzna co na te szaleństwa zakupowe mówi? Co kupowałaś? Była moje wiadomoco? ;-)

reklama
Ja to chyba zakupoholiczką nie jestem, dziś byłam na zakupach w lumpku, to oczywiście mojej córci nakupiłam bluzeczek, mężowi koszulkę a sobie nic...

Makucku byłam w innych sklepach (do tej galerii co jest mohito dotrę chyba jutro jak dobrze pójdzie i wtedy napewno sprawdzę:tak:).a co mój chłop na to??!!a on na to jak na lato;-)a szczerze to napewno nie jest zadowolony że przepuszczam na głupoty ( a inaczej tego nazwac nie umiem...bo kupuje a później nie chodzę)kasę:tak:ale nie jest zorientowany tak do końca ile tej kasy przepuszczam:sorry2:a co kupiłam...długą szarą bluzę (taką przed kolana),czarną kurtkę (ale to już bardziej na wiosnę),sukienkę w kolorze ziemi z dodatkami różowym i pomarańczowym,jakąś pomarańczową tunikę (a można by ją nazwać nawet sukienką),czarne spodnie,czarny sweter,piżamę i kilka badziewnych pierścionków:-Djak będę miała jutro choć trochę chęci to porobię zdjęcia i wstawie je na ten wątek (chociaż za bardzo nie ma się czym chwalić:confused:)

to rzeczywiście zaszalałaś :-):-):-) czekam na zdjęcia w takim razie. I ciekawe czy RENATA się swoimi zakupami pochwali? ;-)
KANIA ja tak na dobrą sprawę nie lubię robić zakupów dla siebie i robię do bardzo rzadko ale jak już mnie wena jakaś dopadnie, tak jak to było ostatnio zresztą, to jednak więcej niż jedną rzecz zamawiam/ kupuję wtedy i o :cool2::szok:

Makuc ja właśnie dla siebie też nie lubię kupować, po ciąży jakby mój gust się zmienił czy cooo wiele rzeczy mi się nie podoba, wszędzie jest to samo, pół miasta chodzi w tych samych ciuchach a ja nie lubię chodzić w czymś co większość się obnosi więc buszuję po lumpkach w poszukiwaniu "okazji" ale najczęściej kończy się tak jak dziś, że dla siebie nic nie znajdę...
Rysia to się nieźle obłowiłaś, czekam na zdjęcia.

Makuc w sieci nie lubię kupować, bo ja rzecz muszę dotknąć, przymierzyć, sprawdzić jak leży itd...

ja nie tylko nie jestem zakupocholiczka, ale cierpie na jakas zakupofobie:) po sklepach nie znosze chodzic, nic mi sie nigdy nie podoba i wszystko wydaje mi sie za drogie:) w konsekwencji ciuchow mam malutko, niestety:(

ciekawa jestem jak to w rzeczywistości będzie wygladać,ceny bardzo kuszące przyznam,oto moja lista:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

b11.jpg

b12.jpg

b13.jpg

b14.jpg

b15.jpg

b16.jpg

b17.jpg

b18.jpg

spodnie jakoś po 34 chyba,a sweterki i kamizelka cos koło 20zł,plus takie topy gałdkie zwykle na naramkach:-p

reklama
RENATA extra! a te czerwone spodnie i ja sobie zamowiłam :-) i tez jestem bardzo ciekawa jak maja się tam ceny do jakości.

Do góry