reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

Makuc ja mam tak samo - w LO chodziłam w różnych tego typu butach (choć ja akurat uważam, że nigdy w nich nie będzie tak wygodnie jak w adidasach i tak szybko na pewno się nie da chodzić w szpilkach)

reklama
To ja w ogóle w szpilach nie chodzę, nie chodziłam. Mam w domu kilka par butów na obcasie (różnorakim) ale ubieram je od święta a na co dzień buty sportowe tylko zdają egzamin. Zresztą ja tak mało i gdziekolwiek wychodzę że nawet okazji nie mam do ubrania obcasów, a do sklepu po zakupy to tylko w adidasach.

a ja kiedyś miałam etap szpilek, ale jakoś miałam z 18 lat i w sumie do póki nie wyjechałam do UK to łaziłam dość regularnie, oprócz szkoły, jakoś nie lubiłam paradować w szpilach po szkole, ale po mieście i na jakieś balety to tak, chociaż zawsze wolałam płaskie, tylko w szpilkach fajnie się wyglądało do spódnicy, teraz to już nie umiem chodzić w nich, rzadko zakładam jedynie na jakieś ekstra wyjście.

no to się "pochwalę". Rzeczy zamawialam przez internet za bezcen dosłownie, więc i nie wszystko mi sie teraz znaleźć udało - ale co ważniejsze jest, więc tak:

imagesCA9Y19BN.jpg na zimowe bieganie za 59zł :-)
imagesCAO9LFJT.jpg pseudo skóra na wiosnę też za 59zł ;-)
imagesCAT5SNPE.jpgimagesCANLIAGA.jpg bluzka plus spódnica ale czerwona :shocked2:

i jeszcze sukienkę i spodnie....

i mam nadzieję, że mąż mnie z domu nie wywali :-p:-)

P.S. znalazłam fajną stronkę bershka.pl - ogólnie rzeczy cenowo tam sa takiese ale jak sie trafi na dobrą promocję to mozna tak jak ja kurtkę z 250 na 59 przecenioną znaleźć :szok:

Makucku to żeś się okupiła...rzeczy fajniusie i wszystkie mi się podobają:tak:a jeśli chodzi o sukienkę to wybieram się do sklepu jutro ale tak sobie myślę czy jak będzie to brać czy może już lepiej nie jak żeś tyle rzecyz nabyła??!!:-D

DAWIDOWE ano :-)
RYSIA brać! bo ja sukienkę bardziej elegancką musiałam sobie kupić, więc wiesz ;-):*

reklama
Do góry