reklama
Kania78
...
To ja w ogóle w szpilach nie chodzę, nie chodziłam. Mam w domu kilka par butów na obcasie (różnorakim) ale ubieram je od święta a na co dzień buty sportowe tylko zdają egzamin. Zresztą ja tak mało i gdziekolwiek wychodzę że nawet okazji nie mam do ubrania obcasów, a do sklepu po zakupy to tylko w adidasach.
kroma
Fanka BB :)
a ja kiedyś miałam etap szpilek, ale jakoś miałam z 18 lat i w sumie do póki nie wyjechałam do UK to łaziłam dość regularnie, oprócz szkoły, jakoś nie lubiłam paradować w szpilach po szkole, ale po mieście i na jakieś balety to tak, chociaż zawsze wolałam płaskie, tylko w szpilkach fajnie się wyglądało do spódnicy, teraz to już nie umiem chodzić w nich, rzadko zakładam jedynie na jakieś ekstra wyjście.
makuc
Fanka BB :)
no to się "pochwalę". Rzeczy zamawialam przez internet za bezcen dosłownie, więc i nie wszystko mi sie teraz znaleźć udało - ale co ważniejsze jest, więc tak:
na zimowe bieganie za 59zł :-)
pseudo skóra na wiosnę też za 59zł ;-)

bluzka plus spódnica ale czerwona 
i jeszcze sukienkę i spodnie....
i mam nadzieję, że mąż mnie z domu nie wywali
:-)
P.S. znalazłam fajną stronkę bershka.pl - ogólnie rzeczy cenowo tam sa takiese ale jak sie trafi na dobrą promocję to mozna tak jak ja kurtkę z 250 na 59 przecenioną znaleźć

i jeszcze sukienkę i spodnie....
i mam nadzieję, że mąż mnie z domu nie wywali

P.S. znalazłam fajną stronkę bershka.pl - ogólnie rzeczy cenowo tam sa takiese ale jak sie trafi na dobrą promocję to mozna tak jak ja kurtkę z 250 na 59 przecenioną znaleźć

R
rysia85
Gość
Makucku to żeś się okupiła...rzeczy fajniusie i wszystkie mi się podobają
a jeśli chodzi o sukienkę to wybieram się do sklepu jutro ale tak sobie myślę czy jak będzie to brać czy może już lepiej nie jak żeś tyle rzecyz nabyła??!!

reklama
Podziel się: