reklama
stripMYmind
Fanka BB :)
Wiecie, to że lubię różne dosyć "widowiskowe: ciuchy, absolutnie nie oznacza, że gibam w nich codziennie;p nie oszukujmy się z moim adehadowcem Wojtkiem nie ma szans, na codzień zimą na spacer, emu, puchówka nauszniki albo duża czapa legnsy i ogień;p
A latem mimo miłości do szpilek, ( ostatnio z 12 cm obcasem, lakierowane nude zakupiłam) to biegam w trampkach, albo sandałkach.
I odbiegając trochę od tematu..... nowy tatuaż mi się marzy!!!!!!
A latem mimo miłości do szpilek, ( ostatnio z 12 cm obcasem, lakierowane nude zakupiłam) to biegam w trampkach, albo sandałkach.
I odbiegając trochę od tematu..... nowy tatuaż mi się marzy!!!!!!

R
rysia85
Gość
Makucku pytałaś się o sukienkę.A więc kupiłam ją w mohito za jakieś marne grosze:-)
stripMYmind
IDEAL - KLASYCZNE SZPILKI NA PLATFORMIE M35B /26 czarny | Obuwie Damskie | CZÓŁENKA | WYSOKIE | Obuwie damskie > CzasNaButy.pl > Tanie buty damskie.Wysoka jakość,niskie ceny.
potrzebuję klasycznych zwykłych czarnych, zakrytych szpilek. Znalazłam!
Polecam stronkę, ładne buty, w dobrej cenie.
Jak naładuję aparat, wrzucę foto tych cielistych szpilek, które nabyłam na sylwestra.
potrzebuję klasycznych zwykłych czarnych, zakrytych szpilek. Znalazłam!
Polecam stronkę, ładne buty, w dobrej cenie.
Jak naładuję aparat, wrzucę foto tych cielistych szpilek, które nabyłam na sylwestra.
stripMYmind
Mohito - ubrania, kolekcja | sklep internetowy PerhapsMe
tutaj są rzeczy mohto, ale tej sukienki nie widzę, może to była wyprzedaż i dlatego nie ma na stronie?
http://www.perhapsme.com/marka/mohito/sukienka-20233.html całkiem, całkiem, tylko chciałabym, żeby była dopasowana, a nie wisiała.
tutaj są rzeczy mohto, ale tej sukienki nie widzę, może to była wyprzedaż i dlatego nie ma na stronie?
http://www.perhapsme.com/marka/mohito/sukienka-20233.html całkiem, całkiem, tylko chciałabym, żeby była dopasowana, a nie wisiała.
reklama
stripMYmind
INFILIO - BOTKI NA SZPILCE AF33R /6 czerwony | Obuwie Damskie | BOTKI | Obuwie damskie > CzasNaButy.pl > Tanie buty damskie.Wysoka jakość,niskie ceny. A te? cudeńka

TRUFFLE - BOTKI Z PLATFORMĄ PO18 /23 | Obuwie Damskie | BOTKI | Obuwie damskie > CzasNaButy.pl > Tanie buty damskie.Wysoka jakość,niskie ceny. klasyczne, do jeansó i swetra oversize;p heehhe ja uwielbiam oversizy;p

TRUFFLE - BOTKI Z PLATFORMĄ PO18 /23 | Obuwie Damskie | BOTKI | Obuwie damskie > CzasNaButy.pl > Tanie buty damskie.Wysoka jakość,niskie ceny. klasyczne, do jeansó i swetra oversize;p heehhe ja uwielbiam oversizy;p
Podziel się: