reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

Strip świetne ciuszki i nawet Cię w nich widzę, bo Ty taka młodziutka i chudziutka.
Rysia fajowe ciuszki :-) sukienunie fajniutkie.

reklama
Wiecie, to że lubię różne dosyć "widowiskowe: ciuchy, absolutnie nie oznacza, że gibam w nich codziennie;p nie oszukujmy się z moim adehadowcem Wojtkiem nie ma szans, na codzień zimą na spacer, emu, puchówka nauszniki albo duża czapa legnsy i ogień;p
A latem mimo miłości do szpilek, ( ostatnio z 12 cm obcasem, lakierowane nude zakupiłam) to biegam w trampkach, albo sandałkach.
I odbiegając trochę od tematu..... nowy tatuaż mi się marzy!!!!!! :szok:

RYSIA mimo ze nie lubie kiecek to ta cala czarna jest super:)))

STRIP ty jestes szalona bestia:)

STRIP podobają mi się! P.S może znasz jakąś srtonę z ubraniami mohito? :-p:-D;-) bo ja do lubelskiego mam baardzo daleko a tak mnie kusi ta RYSIOWA sukienka, że :szok:

ta na bank będzie wisieć. Tam jest taka fajna z cekinami ale tylko L :crazy: a jedyne 59.90 kosztuje. ocho już nawet i jej nie ma :(

reklama
Do góry